BLB Notorious 90 Voorwiel - Geel

€ 455,00 € 399,00

Bespaar 12% (-€ 56,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Ook verkrijgbaar in deze kleuren

Specificaties BLB Notorious 90 Voorwiel - Geel

  • 12-622 (700c).
  • Carbon velg met 90mm deep profile.
  • Velg gewicht (zonder spaken, hub): 860grs.
  • Gewicht spoke BLB King: 0,32 kgs.
  • Gewicht spoke BLB Track: 0,33 kgs.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

De BLB Notorious 90 Voorwiel in de kleur geel is een indrukwekkend voorwiel voor wielrenners en fietsliefhebbers. Met een maat van 12-622 (700c) is dit wiel geschikt voor de meeste fietsen. De carbon velg heeft een 90mm diep profiel dat zorgt voor een aerodynamisch design en hoge snelheden.

Ondanks dat dit wiel met een carbon velg is ontworpen, is het verrassend licht. Het gewicht van de velg zonder spaken en hub is 860grs. In combinatie met de BLB King of BLB Track hoge kwaliteit naaf, is dit wiel een krachtige en flexibele keuze voor wielrenners die hoge eisen stellen aan hun fietsprestaties.

Het BLB Notorious 90 Voorwiel is ontworpen voor een inbouwruimte van 100mm aan de voorkant en 120mm aan de achterkant. Het gewicht van de BLB King spoke is 0,32 kgs, terwijl dat van de BLB Track spoke 0,33 kgs is. Met deze specificaties is het BLB Notorious 90 Voorwiel een solide keuze voor wielrenners en fietsliefhebbers die graag een stijlvol en krachtig voorwiel aan hun fiets willen toevoegen.

Je kan erop zetten 23, 25 of 28 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 90 Voorwiel - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die BLB Notorious 90 Voorwiel - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten