BLB Notorious 90 Voorwiel - Wit

€ 455,00 € 399,00

Bespaar 12% (-€ 56,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Ook verkrijgbaar in deze kleuren

Specificaties BLB Notorious 90 Voorwiel - Wit

  • 12-622 (700c).
  • Velg carbon met 90mm deep profiel.
  • Velg gewicht (zonder spaken, hub): 860grs.
  • Gewicht spaken BLB King: 0,32 kgs.
  • Gewicht spaken BLB Track: 0,33 kgs.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

De BLB Notorious 90 Voorwiel Wit is een high-end wiel dat perfect is voor serieuze fietsers die op zoek zijn naar de ultieme prestaties op de weg. Dit wiel heeft een indrukwekkende velg van carbon met een diepte van 90 mm, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit en aerodynamica.

Naast het slanke uiterlijk is dit wiel ook lichtgewicht, met een gewicht van slechts 860 gram (zonder spaken en hub). Het wordt geleverd met BLB King of BLB Track naaf, die beide van hoge kwaliteit zijn en betrouwbare prestaties bieden.

Dit wiel past op een inbouwruimte van 100 mm voor en 120 mm achter, en is geschikt voor 12-622 (700c) banden. Het wordt geleverd met gewichten voor de spaken, namelijk 0,32 kgs voor BLB King spaken en 0,33 kgs voor BLB Track spaken.

Kortom, als je op zoek bent naar een wiel dat zowel functioneert als er goed uitziet op je fiets, is de BLB Notorious 90 Voorwiel Wit een uitstekende keuze. Het topproduct zal zeker je rijervaring verbeteren en een blijvende indruk maken op iedereen die het ziet.

Je kan erop zetten 23, 25 of 28 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 90 Voorwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Notorious 90 Voorwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten