Chrome Industries

Chrome Industries

Chrome Industries maakt robuuste en duurzame producten die geschikt zijn om op de proef te worden gesteld, zowel voor fietsen als voor rijden op stadswegen. Zij produceren een breed scala aan fietsaccessoires zoals rugzakken, schoeisel, kleding en tal van andere accessoires die perfect bij elkaar passen, of het nu gaat om fietsen of dagelijks gebruik. Bij Santafixie vindt u als stads- en stadsfietsliefhebbers de beste producten van het nummer één merk in stedelijke fietsuitrusting.

Lees meer

Chrome Industries Topcategorieën

Best verkochte Chrome Industries producten

 

Chrome Industries

117 producten

per pagina

Chrome Industries

117 producten

per pagina

Chrome Industries: accessoires en uitrusting voor stadsreizen

Chrome Industries, produceert sinds 1995

Begin 1995 werd de eerste rugzak van Chrome Industries gemaakt op een eenvoudige Juki naaimachine. Het belangrijkste materiaal voor de rugzak was Cordura® stof, afgeleid van een vrachtwagenzeil dat wordt gebruikt om de achterkant van militaire vrachtwagens te bedekken. Het hoofddoel was een sterk, duurzaam en veelzijdig product te maken voor gebruik in uiteenlopende situaties.

Haar missie

Chrome Industries heeft fixie-fietsliefhebbers en stadsfietsers in gedachten. Het hoofddoel is het vervaardigen van nuttige en duurzame producten voor professionele koeriers die de fiets als vervoermiddel gebruiken en al het materiaal op een comfortabele en veilige manier kunnen dragen en vervoeren.

Alles wat ze maken is gebouwd met een doel, om jarenlang mee te gaan. Naast de producten die ze maken, is Chrome Industries een manier van leven en een manier van leven in de stad.

Sinds het ontstaan van Chrome Industries hebben ze altijd ingenieuze oplossingen bedacht met eenvoudige materialen voor de vervaardiging van hun producten. Dit leidde tot de originele Messenger-rugzak met een veiligheidsgesp die bestand is tegen zware lasten. De oorspronkelijke gesp, van de eerste rugzakken, kwam rechtstreeks van de veiligheidsgespen van afgedankte auto's.

De Chrome-schouderriem is het topaccessoire van het merk geworden voor iedereen die zijn fiets gebruikt om zich in de stad te verplaatsen.

Een product voor de stad

Chrome Industries maakt robuuste en duurzame producten die geschikt zijn om op de proef te worden gesteld, zowel voor fietsen als voor rijden op stadswegen. Zij produceren een breed scala aan fietsaccessoires zoals rugzakken, schoeisel, kleding en tal van andere accessoires die perfect bij elkaar passen, of het nu gaat om fietsen of dagelijks gebruik.

Chrome-producten bieden autonomie en vrijheid en passen zich soepel aan de verschillende weersomstandigheden aan die zich tijdens het rijden in de stad kunnen voordoen.

Ontdek en krijg het beste van Chrome Industries bij Santafixie

Bij Santafixie vindt u als stads- en stadsfietsliefhebbers de beste producten van het nummer één merk in stedelijke fietsuitrusting.

Blader door onze website en ontdek alle nieuwe Chrome Industries fietskleding die we te bieden hebben:

Soms kan fietsuitrusting een beetje duur zijn. Daarom passen we ons bij Santafixie aan en leven we ons in, zodat mensen zich een reeks Chrome-merkproducten kunnen veroorloven en gebruiken. Daarom hebben we een categorie gemaakt met geweldige aanbiedingen en kortingen op uitrusting en kleding van Chrome Industries, zodat u van elke fietstocht kunt genieten zonder te hoeven vrezen voor de veiligheid van uw persoonlijke bezittingen of uw welzijn.