• Gratis verzending vanaf € 99
  • Snelle verzendingen
  • Makkelijke retour 30 dagen
  • Twijfels? 085-20 84 202
UITVERKOOP

Tot 50% korting

Bekijk alle aanbiedingen

Omafietsen

Omafietsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Of we ze nu gebruiken als vervoermiddel naar het werk, winkelen, hogeschool of universiteit, of gewoon recreatief voor toeren door de stad. Het grote voordeel van toerfietsen is hun comfort. De manier van zitten, de hoogte van het stuur en hoe ze worden gereden, geeft ons een zeer goed zicht en een ontspannen gevoel tijdens het trappen.

De kwaliteit en prestaties van de onderdelen van toerfietsen is niet zo belangrijk als in andere fietsdisciplines. Comfort, duurzaamheid van de onderdelen en accessoires die we op de fiets plaatsen en vooral gebruiksgemak zijn hier van belang.

Bij Santafixie hebben we een grote collectie fietsen voor vrouwen en ook voor mannen. Terwijl in het verleden low-bar fietsen speciaal voor vrouwen werden ontworpen vanwege het gemak waarmee ze op en af kunnen stappen met rokken en high-bar fietsen voor mannen, heeft deze verschil vandaag de dag niet langer veel zin. Deze meisjesfietsen met de lage balk zijn duidelijk herkenbaar als traditionele omafietsen.

In onze catalogus kun je goedkope omafietsen kopen, voor iets meer dan 250 euro en natuurlijk betere kwaliteit omafietsen, allemaal met gratis verzending. En je kan accessoires toevoegen zoals een mandje, verlichting om 's nachts gezien worden of een slot om de fiets te beschermen tegen diefstal.

Omafietsen | 23 producten
Omafietsen | 23 producten
We gebruiken onze eigen en externe cookies om het gebruik te analyseren en onze services te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u ons cookiebeleid accepteert
x