PRO

PRO

266 producten

per pagina

PRO

266 producten

per pagina

PRO: Fietsen naar nieuwe hoogten

De geboorte van een wielerlegende

Sinds de oprichting in 1989 heeft PRO zich ontpopt als een merk met een visie om fietsonderdelen en -accessoires van hoge kwaliteit te ontwikkelen. De toewijding aan onderzoek, ontwikkeling en het voortdurend testen van de producten is vanaf het begin een fundamentele pijler geweest, waarbij altijd is geprobeerd fietsers te voorzien van de beste onderdelen en accessoires om de maximale prestaties van hun fietsen te optimaliseren.

Onder de bescherming van een reus: De overname van PRO door Shimano

Het jaar 2008 markeerde een keerpunt voor PRO. De overname door Shimano was een kans om de expertise en het wereldwijde netwerk van een van 's werelds meest erkende fabrikanten van fietsonderdelen uit te breiden en te benutten. De samenwerking met ontwerpers, professionele fietsers en ingenieurs stelde PRO in staat om high-end producten tegen betaalbare prijzen te blijven aanbieden.

Voortdurende innovatie en toewijding aan de fietser

Vandaag de dag staat PRO bekend als een toonaangevend merk in fietsonderdelen en -accessoires, dat topwielrenners over de hele wereld sponsort en ondersteunt. Maar ondanks de groei en erkenning blijft PRO zich inzetten voor alle fietsers, ongeacht hun niveau of persoonlijke doelen. De innovatieve geest van het merk leeft voort, voortdurend op zoek naar het verbeteren van haar producten en het bieden van de beste rijervaring.

Ontdek PRO bij Santafixie

Bij Santafixie zijn we ons bewust van de kwaliteit en prestaties van PRO producten en hebben we een uitgebreid assortiment van deze onderdelen, accessoires en gereedschappen.
Je vindt er alles van de meest comfortabele zadels, tot onderhouds- en reparatieproducten om je fiets in perfecte staat te houden, tot accessoires die je rijervaring zullen verbeteren. Met de PRO-producten die verkrijgbaar zijn bij Santafixie, kun je het meeste uit je fiets halen, of het nu is om te racen, om door de stad te rijden of gewoon om te genieten van een fietstocht.

Mis ook onze speciale aanbiedingen op geselecteerde PRO-producten niet, zodat je deze hoogwaardige producten tegen aantrekkelijkere prijzen kunt krijgen.