• Gratis verzending vanaf € 99
  • Snelle verzendingen
  • Makkelijke retour 30 dagen
  • Twijfels? 085-20 84 202
UITVERKOOP

Tot 50% korting

Bekijk alle aanbiedingen

Elektrische stadsfietsen

De elektrische fietsen zijn hier om te blijven. De trapondersteuning van de motor is verslavend. Het gaat niet om luiheid of het nemen van een motorfiets, het gaat om het toegankelijk maken van fietsen voor mensen dié geen goede fysieke voorbereiding hebben, ze bewegen door gebieden met grote hellingen of willen gewoon langer op vertrek gaan.

Met maximaal 1000 watt vermogen en een maximale snelheid vanongeveer 45 km/u, hebben elektrische fietsen een motor die helpt trappen, waardoor er minder kracht nodig is om de fiets met meer gemak vooruit te bewegen. In het stuur vinden we de bedieningselementen om de elektrische ondersteuning te regelen, evenals een LED-scherm waar we het batterijniveau en andere gegevens zoals snelheid of afgelegde kilometers kunnen controleren.

Het bereik van elektrische fietsen is 40 tot 100 kilometer, afhankelijk van de motorspanning en de intensiteit van de energie die wordt gebruikt. Modellen zijn in staat om 200km te bereiken. Ze kunnen overal gemakkelijk worden opgeladen en als de batterij leeg raakt, worden ze een conventionele fiets.

Van de elektrische fietsen zijn er ook verschillende typen: weg, berg, grind, stad en zelfs opvouw, die een speciale noot verdienen. Het is de perfecte optie om met de fiets naar het werk te gaan zonder een grote fysieke inspanning te moeten doen en met het voordeel dat de fiets kan worden ingeklapt en op kantoor kan worden opgeslagen, waardoor zeer weinig ruimte in beslag wordt genomen.

In Santafixie hebben we stadsmodellen, zoals die van het merk Populo, met "fixie" -esthetiek, of opvouwbare elektrische modellen zoals die van de merken Flebi of Tucano...

Elektrische stadsfietsen | 14 producten
Elektrische stadsfietsen | 14 producten
We gebruiken onze eigen en externe cookies om het gebruik te analyseren en onze services te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u ons cookiebeleid accepteert
x