BLB Notorious 90 Voorwiel - Groen

€ 455,00 € 399,00

Bespaar 12% (-€ 56,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Ook verkrijgbaar in deze kleuren

Specificaties BLB Notorious 90 Voorwiel - Groen

  • 12-622 (700c).
  • Carbon velg met 90mm deep profile.
  • Velg gewicht (zonder spaken, hub): 860grs.
  • Gewicht spoke BLB King: 0,32 kgs.
  • Gewicht spoke BLB Track: 0,33 kgs.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

De BLB Notorious 90 Voorwiel in de kleur groen is een geweldige toevoeging aan elke fiets. Het voorwiel heeft een diameter van 12-622 (700c) en is voorzien van een carbon velg met een 90 mm diep profiel. Hierdoor is het wiel zeer aerodynamisch en zorgt het voor een schnellere en efficiëntere rit. Het velg gewicht (zonder spaken en hub) bedraagt 860 gram.

Naast de lichte en sterke carbon velg is het BLB Notorious 90 voorwiel uitgerust met hoogwaardige spaken van de BLB King of BLB Track. Deze spaken zorgen voor extra stevigheid en een lange levensduur. Het gewicht van de BLB King spaken is 0,32 kg en het gewicht van de BLB Track spaken is 0,33 kg.

De BLB Notorious 90 Voorwiel is geschikt voor fietsen met een inbouwbreedte van 100 mm voor en 120 mm achter. Dit wiel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar prestatiegerichte onderdelen voor hun fiets. Als je op zoek bent naar een wiel dat zowel esthetisch als functioneel is, dan is de BLB Notorious 90 Voorwiel een geweldige keuze.

Je kan erop zetten 23, 25 of 28 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 90 Voorwiel - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die BLB Notorious 90 Voorwiel - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten