FabricBike

FabricBike

De fietsen van FabricBike zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. In onze onlinewinkel hebben we een uitgebreide catalogus met verschillende FabricBike-modellen, zodat je de fiets kunt kiezen die je het mooist vindt en die het beste bij jouw eigenschappen past. Wij hebben een grote verscheidenheid aan stadsfietsmodellen beschikbaar, gemaakt van verschillende materialen, maten, kleuren en ontwerpen. Daarnaast kun je, als leiders in de stadsfiets sector en dankzij ons brede assortiment, ook FabricBike-frames en -vorken vinden met verschillende maten en eigenschappen, zodat je je fiets naar je eigen smaak kunt samenstellen.

Lees meer

FabricBike Topcategorieën

Best verkochte Fabric Bike producten

 

FabricBike

41 producten

Pagina
per pagina

FabricBike

41 producten

Pagina
per pagina

FabricBike, een toonaangevend merk in stedelijke mobiliteit

Van Londen naar Spanje

Alejandro Loidi, oprichter van FabricBike, heeft een paar jaar in Londen gewoond, en daar is hij verliefd geworden op het leven op de stadsfiets, en alles wat dat met zich meebrengt: meer gezondheid, meer besparing op transport en meer geluk.

Terug in Spanje ontdekte Alejandro, na een uitvoerige marktstudie, dat er een tekort was aan fixie-fietsmodellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Om dit op te lossen ging Alejandro op zoek naar leveranciers van fietsonderdelen en om kwaliteitsvolle stadsfietsen samen te stellen tegen een betaalbare prijs. In december 2013 werd FabricBike geboren.

Het fietsconcept

Twee vragen werden gesteld bij FabricBike: "waarom genoegen nemen met iets waar je niet van houdt?" en "Waarom doen we het niet met fietsen?". Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om een paar sportschoenen naar eigen smaak te personaliseren, met de kleuren en het design die wij wensen. FabricBike's belangrijkste doel was om dit maatwerk over te brengen op de fietsen en om elk detail van hun fiets naar eigen wens te kunnen aanpassen.

De fietsen van FabricBike zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, voor alledaagse ritten naar kantoor, naar de universiteit of gewoon om te genieten van een ritje door de straten van de stad, waarbij je altijd geniet van de kwaliteit en het vertrouwen dat de fietsen van FabricBike uitstralen. Een toenemend aantal stadsfietsers is synoniem met individuele en collectieve gezondheid. Minder dampen, minder lawaai, maar meer mensen die met een glimlach naar huis gaan, dat is waar het bij stadsfietsen om gaat.

Introductie van FabricBike in fysieke winkels

Aanvankelijk was het idee van FabricBike om de fietsen uitsluitend via de website te verkopen, maar veel fysieke winkels begonnen interesse te krijgen in de fietsen van FabricBike. De fiets is een product dat de eindklant graag ziet, aanraakt en zelfs uitprobeert, en het distribueren van de fietsen van FabricBike via fysieke verkooppunten was de juiste beslissing om ze dichter bij alle soorten publiek te brengen.

Op dit moment heeft FabricBike verschillende verkooppunten van haar producten in heel Spanje en, beetje bij beetje, willen ze dit netwerk van distributeurs uitbreiden.

Koop de beste fietsen en onderdelen van FabricBike bij Santafixie

In onze onlinewinkel hebben we een uitgebreide catalogus met verschillende FabricBike-modellen, zodat je de fiets kunt kiezen die je het mooist vindt en die het beste bij jouw eigenschappen past.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan stadsfietsmodellen beschikbaar, gemaakt van verschillende materialen, maten, kleuren en ontwerpen. Daarnaast kun je, als leiders in de stadsfiets sector en dankzij ons brede assortiment, ook FabricBike-frames en -vorken vinden met verschillende maten en eigenschappen, zodat je je fiets naar je eigen smaak kunt samenstellen.