State Bicycle

State Bicycle

State is een merk dat verliefd is op de vaste versnelling en alles wat daarbij hoort. Voor State Bicycle Co. is de fiets een fundamenteel onderdeel van een leuke levensstijl, en maakt deel uit van een gemeenschap met een eigen cultuur die, vanuit prestaties en techniek, deze wil overbrengen naar alle uithoeken van de wereld.

Lees meer

State Bicycle Topcategorieën

Best verkochte State Bicycle producten

 

State Bicycle

8 producten

per pagina

State Bicycle

8 producten

per pagina

State Bicycle, een limited edition fietsmerk

De droom van drie enthousiastelingen

State Bicycle is een Amerikaans merk dat het geesteskind is van drie fietsverslaafden, Mehdi Farsi, de oprichter van het merk, zijn jongere broer Reza en een klasgenoot van de middelbare school. Alle drie hadden en deelden ze zeer vergelijkbare dromen die ze wilden vervullen.

Staatsfiets missie

State is een merk dat verliefd is op de vaste versnelling en alles wat daarbij hoort.

Voor State Bicycle Co. is de fiets een fundamenteel onderdeel van een leuke levensstijl, en maakt deel uit van een gemeenschap met een eigen cultuur die, vanuit prestaties en techniek, deze wil overbrengen naar alle uithoeken van de wereld.

Hoogwaardige producten voor iedereen

De passie voor fixed gear en single speed fietsen zal altijd door de aderen van State stromen, maar tegenwoordig richten ze zich niet alleen op dit type fiets. Zij ontwerpen en vervaardigen ook verschillende soorten fietsen om te voldoen aan de behoeften van een steeds groter publiek.

Naast de stadsfietsen die zij maken, of het nu fixed gear, forensen- of baanfietsen zijn, heeft State onlangs een gravelmodel geïntroduceerd voor het rijden op alle soorten ondergrond. Naast de productie van fietsen hebben ze ook een uitgebreide catalogus van hoogwaardige onderdelen, kleding en accessoires tegen betaalbare prijzen.

State heeft een bijzonderheid die het een zeer speciaal en afwijkend merk maakt. Elk fietsmodel is slechts een beperkte tijd beschikbaar. Zodra de voorraad op is, wordt dat model teruggetrokken en bijgewerkt met nieuwe onderdelen of kleuren. Elk model dat zij lanceren is uniek, exclusief en met een beperkte oplage.

Uw eigen personalisatiekanaal

Dankzij het uitgebreide aanpassingskanaal van State kunnen voor elke fiets verschillende onderdelen worden gekozen, waardoor elke State-fiets totaal anders is dan alle andere fietsen.

Bovendien bieden zij een uitstekende klantenservice om elke twijfel tijdens de montage van een fiets of een van zijn onderdelen of accessoires op te lossen.

Diverse samenwerkingen en speciale edities

Gedurende zijn carrière heeft State samengewerkt met merken als de bekende Simpsons-serie, wereldberoemde hiphopzangers als The Notorious Big en samenwerkingen met de maffe tekenfilmserie Rick and Morty.

Al deze samenwerkingen en gekke ideeën van State vindt u verspreid over de verschillende productlijnen.

Bij Santafixie vindt u de beste Staatsfiets producten.

Nog nooit was het zo gemakkelijk om een State Bicycle Co. fiets te bemachtigen, en bij Santafixie maken we het gemakkelijk, want op onze website vindt u de beste State Bicycle fietsen zodat u er gemakkelijk en comfortabel een kunt bemachtigen.

Daarnaast kunt u ook verschillende State Bicycle onderdelen vinden als u ze liever zelf monteert en uw fiets op maat maakt.