Fietscomputers & GPS

Fietscomputers & GPS

27 producten

per pagina

Fietscomputers & GPS

27 producten

per pagina

HOE KIES JE DE IDEALE GPS VOOR JE FIETS?

Bij het kiezen van een GPS-navigator voor je fiets moet je rekening houden met je gebruik ervan en je persoonlijke voorkeuren.

GPS-toestellen bieden functies zoals het verzamelen van technische gegevens. Hier worden technische gegevens verzameld over de routes die je aflegt en de fysieke prestaties je uitvoert, met de mogelijkheid om ze te koppelen aan andere apparaten, zoals hartslagmeters of potentiometers.

Als je liever hebt dat de GPS voor fietsen de routes volgt op basis van kaarten, moet je op zoek naar modellen die compatibel zijn met het laden van deze kaarten, en heb je een goed intern geheugen nodig of moet je een extern geheugen gebruiken.

Soorten GPS-navigators


GPS-navigators zorgen ervoor dat de fietsroute plaatsvindt zoals verwacht, dat je niet afwijkt van de weg en dus op een veilige plaats fietst. Het is gemakkelijk om een breed scala aan fiets-GPS’en te vinden op basis van hun ontwerp en functionaliteiten.

  • GPS-computer

De GPS-fietscomputers worden gekenmerkt door het touchscreen, hun lichte gewicht en compacte ontwerp. Deze GPS maakt gebruik van satellieten om je positie te volgen, waardoor de snelheid van het trappen kan worden berekend, evenals de afstand die wordt afgelegd en de tijd. Andere gegevens omvatten waarden zoals de hartslag die tijdens de reis is aangehouden, cadans en kracht.

Er zijn fietscomputers met kleurenscherm, ideaal als je volledig en intensief gebruik wilt maken van deze browsers. Deze displays bieden het voordeel dat ze een veel gedetailleerder zijn.

Deze GPS is groter en heeft meer functionaliteiten, maar een optimale afmeting die comfort garandeert. Het formaat varieert van 5 tot 9,5 cm lang en tussen de 5 en 7 cm breed.

GPS-fietscomputers worden aanbevolen voor intensief fietsen en mountainbikers, omdat je routes kunt downloaden en zelfs informatie geven over nabijgelegen attracties. Garmin Bicycle GPS is een klepper.

  • Horloge met ingebouwde GPS

De smartwatches hebben een geïntegreerde GPS-functie onderscheiden zich omdat ze bijzonder comfortabel zijn, waardoor je ze altijd bij de hand kunt hebben en je activiteit de hele dag lang kunt registreren.

Horloges met ingebouwde GPS zijn over het algemeen voorzien van functies zoals het bijhouden van ademhaling, hartslag, hydratatieniveau en slaapkwaliteit.

Het zijn apparaten die zijn ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een esthetisch en compact apparaat dat je altijd kunt meenemen. Hun systeem is uitgerust met verschillende vooraf geïnstalleerde sportapplicaties.

Ze zijn meestal waterdicht en zijn ontworpen om stevig vast te zitten, of je nu op de fiets zit of niet. Bij het kiezen van een smartwatch is het belangrijk om rekening te houden met het zichtbaarheidsniveau van het scherm in het zonlicht, evenals met het gewicht. Hoe lichter, hoe comfortabeler het zal zijn om te dragen.

Een slim horloge met GPS-functie is een aanbevolen optie voor fietsers die vaak fietsen in de stad. Ze hebben ook voldoende autonomie om lang mee te gaan op de fiets: gemiddeld ongeveer 5 uur in GPS-modus. Uitblinkers zijn sporthorlogemodellen van Garmin.

Deze smartwatches hebben een strak en esthetisch ontwerp, evenals de mogelijkheid om te kiezen voor meer kleurrijke modellen.

Voordelen van het kopen bij Santafixie


Bij Santafixie werken we met topmerken en hebben we een brede catalogus met GPS’en voor fietsen, evenals een sectie met de beste aanbiedingen op de markt.

Je vindt er voor ieder wat wils: van fietscomputers tot smartwatches met ingebouwde GPS-functie. Naast dit type fietsaccessoire bieden wij ook andere accessoires en alle apparatuur die je nodig hebt om in alle veiligheid en comfort van je fietsroute te genieten.

Als je jouw bestelling plaatst, zul je deze binnen 24 tot 72 uur bij je thuis ontvangen of kun je hem ophalen op de geselecteerde locatie, afhankelijk van jouw voorkeuren.