Dosnoventa

Dosnoventa

Dosnoventa streeft altijd naar perfectie. De kwaliteit en het ontwerp van zijn frames maximaal verbeteren, ongeacht de kosten. Vandaag is het een van de belangrijkste merken in fixed gear en een van de meest unieke in de wielersport dankzij zijn identiteit, zijn exclusieve assemblages en een onberispelijk ontwerp in alles wat hij doet. Als bevoorrechte distributeurs van het prestigieuze merk Dosnoventa kun je bij Santafixie terecht voor frames, kleding en merchandising van het nummer één merk in de wereld van fixed gear.

Lees meer

Dosnoventa Topcategorieën

Best verkochte Dosnoventa producten

 

Dosnoventa

15 producten

per pagina

Dosnoventa

15 producten

per pagina

Dosnoventa, exclusiviteit en elegantie voor de stadsfietser.

Gemaakt door fietsers voor fietsers

Dosnoventa is opgericht in oktober 2012, in Barcelona, door twee vrienden en stadsfietsers met een passie voor fixed gear fietsen, Juan Guadalajara en Juanma Pozo. Beiden hadden een kleine fietsenwinkel met vaste versnellingen in Barcelona die perfect werkte, maar ze hadden de behoefte om verder te gaan, om een stap vooruit te zetten en hun eigen merk fietsen te creëren.

Toen Dosnoventa op de markt kwam, waren de hoofdlijnen van het project al duidelijk. Hoge kwaliteit fixie bikes, met een spectaculair design en high-end montages. Later kwamen er meer modellen, sommige voor weg- en veldrijden, maar hun fans over de hele wereld schreeuwen om hun fixies, hun feestjes en de Dosnoventa levensstijl.

Een kwaliteitsmerk

Dosnoventa streeft altijd naar perfectie. De kwaliteit en het ontwerp van zijn frames maximaal verbeteren, ongeacht de kosten. Daarom worden alle frames vervaardigd met Columbus buizen, met grote zorg en met de hand gemaakt in Italië.

Meer dan een merk, Dosnoventa is een levensstijl. Je kunt het zien in hun promotievideo's, met feesten en wedstrijden over de hele wereld.

Vandaag is het een van de belangrijkste merken in fixed gear en een van de meest unieke in de wielersport dankzij zijn identiteit, zijn exclusieve assemblages en een onberispelijk ontwerp in alles wat hij doet.

Belangrijkste markt in Korea

Hoewel Dosnoventa fietsen over de hele wereld te zien zijn, heeft het merk in Zuid-Korea altijd de grootste impact gehad. Het Aziatische land is goed voor 65% van zijn markt, vooral in Seoel, omdat de sleutel tot dit effect de hoge koopkracht en de jeugd is. De typische Koreaanse klant van DSNV is tussen 15 en 17 jaar oud, terwijl hij in Europa tussen 25 en 40 jaar oud is.

De sleutel tot zijn wereldwijde impact

Om zulke verre markten te bereiken, is audiovisuele communicatie voor Dosnoventa een van de fundamentele sleutels om haar product te promoten en haar waarden en stijl over te brengen. Ze hebben verschillende video's opgenomen in Californië, New York en Japan.

Imago is erg belangrijk volgens een van de oprichters en het doel is dat het publiek Dosnoventa ziet als meer dan alleen een fietsenmerk.

Dosnoventa's uniekheid verkrijgbaar bij Santafixie

Als bevoorrechte distributeurs van het prestigieuze merk Dosnoventa kun je bij Santafixie terecht voor frames, kleding en merchandising van het nummer één merk in de wereld van fixed gear.

Profiteer van deze geweldige kans en bekijk de Dosnoventa productcatalogus die u bij Santafixie kunt vinden.