Quella

Quella

Quella

12 producten

per pagina

Quella

12 producten

per pagina

Quella, een tijdloos merk in vaste tandwielen

Een merk geboren om te schitteren

Toen Mark Langley en zijn zakenpartner Jordan Emery door de stad fietsten, realiseerden ze zich dat er niet veel opties waren voor jonge creatieve ondernemers die hun brood wilden verdienen met waar ze van hielden: fietsen. Dit inspireerde hen tot een van de meest iconische fixed gear merken van Groot-Brittannië: Quella! Marks vader was de belangrijkste inspiratie voor hem om de stap te zetten om zijn eigen bedrijf te beginnen, aangezien zijn vader altijd voor zichzelf had gewerkt.

Elegantie voor een betaalbare prijs

Toen Mark en Jordan de groeiende markt voor fixie bikes bekeken, zagen ze dat de prijzen te hoog waren voor wat de consumenten zich konden veroorloven. Ze wilden deze wereld verbeteren door betaalbare fietsen te maken met hun eigen elegante stijl. Toen werd Quella geboren. Een merk dat goedkope fietsen aanbiedt met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Jordan's garage is waar het allemaal begon. De Olympische Spelen van Londen 2012 waren in volle gang, Groot-Brittannië had net zijn eerste Olympische goud op de baan gewonnen en de Tour de France ging met Wiggins naar de Britse eilanden. De fietsindustrie groeide en Quella moest flink investeren om zich te onderscheiden en een stap verder te komen. Met de hulp van een particuliere investeerder hebben ze het kapitaal bijeengebracht om te kunnen groeien en te investeren in betere faciliteiten en om op grote schaal fietsen te produceren...

Uitvoeren

Quella heeft vanaf het begin deelgenomen aan een groot aantal lokale wedstrijden en evenementen en vormde een team dat talrijke malen deelnam aan de UK Street Velodrome cycling series, die zij tweemaal wisten te winnen.

Uw toekomstvisie

Het doel van het Britse merk is stijlvolle fietsen te blijven produceren met een Britse, elegante uitstraling en hoogwaardige onderdelen toe te voegen die het onderscheiden van andere stadsfietsmerken in dezelfde prijsklasse.

Vind al het unieke van Quella bij Santafixie

Ontdek in onze online shop de beste fietsen van het Engelse merk Quella. U vindt een breed scala aan modellen met verschillende kleuren en vormen, zodat u het model kunt kiezen dat u het mooist vindt.

Bij Santafixie hebben we graag het beste en maken het betaalbaar voor iedereen. Daarom kunt u geweldige aanbiedingen en kortingen op Quella fietsen vinden, zodat u de fiets kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.