BLB Notorious 90 Voorwiel - Carbon

€ 455,00 € 432,25

Bespaar 5% (-€ 22,75)

Ook verkrijgbaar in deze kleuren

7-8 Werkdagen

Specificaties BLB Notorious 90 Voorwiel - Carbon

  • 12-622 (700c).
  • Full Carbon met alloy band rem.
  • Velg gewicht: 960grs.
  • Gewicht spaken BLB King: 0,32 kgs.
  • Gewicht spaken BLB Track: 0,33 kgs.
  • Max gewicht bestuurder: 95kg.
  • Max bandbreedte: 25c.

Omschrijving

Ben je opzoek naar een high-performance voorwiel voor je racefiets? Dan is de BLB Notorious 90 Voorwiel Carbon het product dat je nodig hebt. Dit voorwiel heeft een velg gewicht van slechts 960grs en is hierdoor bijzonder licht. Doordat de velg volledig van carbon is gemaakt, is dit wiel ook nog eens erg stijf en responsief.

De BLB Notorious 90 Voorwiel Carbon beschikt over een alloy band rem, wat zorgt voor goede remprestaties in alle omstandigheden. Dit maakt het wiel bijvoorbeeld erg geschikt voor gebruik in competitieve situaties. Bovendien is het maximale gewicht van de bestuurder vastgesteld op 95kg en is de maximale bandbreedte 25c.

Bij de BLB Notorious 90 Voorwiel Carbon is het ook belangrijk om op te letten welke spaken je gebruikt. De BLB King spaken wegen slechts 0,32 kgs, terwijl de BLB Track spaken 0,33 kgs wegen. Beide opties zijn geschikt voor dit voorwiel. Kortom, wil jij een licht, stijf en responsief voorwiel? Kies dan voor de BLB Notorious 90 Voorwiel Carbon!

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 90 Voorwiel - Carbon

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die BLB Notorious 90 Voorwiel - Carbon kochten, kochten ook

Recent bekeken producten