Zadelpenklemmen

Zadelpenklemmen

28 producten

per pagina

Zadelpenklemmen

28 producten

per pagina

Kies de juiste zadelklem voor je zadel

De zadelpenklem zorgt ervoor dat je de zadelpen en dus je zadel gemakkelijk kunt afstellen en vastzetten op de juiste hoogte.

Bij het kiezen van de juiste klem is het belangrijk dat je rekening houdt met de buitendiameter van de zadelpen van je fiets. Verwar dit niet met de binnendiameter!

Een andere factor is de afmeting van de klem zelf. De diameter van de klem moet overeenkomen met de buitendiameter van de zadelpen.

Check daarbij altijd de afmetingen die de fabrikant van je fiets heeft vermeld of check de zadelpen zelf voor de exacte afmetingen. Je kunt de buitendiameter natuurlijk ook altijd zelf opmeten.

Welke soorten klemmen zijn er beschikbaar?

Er zijn enorm veel soorten klemmen beschikbaar, met verschillende soorten sluitingen en gemaakt van verschillende materialen.

Wil je de hoogte van je zadel kunnen aanpassen zonder gereedschap te hoeven gebruiken? Kies dan een zadelpenklem met een snelle sluiting. Klemmen met een extra schroef zijn echter nauwkeuriger en veiliger. 

Zadelpenklemmen zijn vaak gemaakt van aluminium. Dit is een sterk en resistent materiaal dat zich perfect aanpast aan de zadelpen, ongeacht de diameter of het materiaal.

De beste zadelpenklemmen bij Santafixie

Bij Santafixie beschikken we over een ruim assortiment met zadelklemmen. De klemmen zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren en worden geproduceerd door de beste merken zoals M-Wave, BLB, Amat of Zoom.

Kies de juiste zadelklem voor jouw zadel. Zo zorg je ervoor dat je je zadel altijd gemakkelijk goed kunt afstellen; superbelangrijk!

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons klantenservice team via [email protected] of bel 085-20 84 202.