Rugzakken en Handtassen

Rugzakken en Handtassen

95 producten

per pagina

Rugzakken en Handtassen

95 producten

per pagina

Waarom zou je een rugzak voor op de stadsfiets kopen?

Als we door de stad fietsen, moeten we altijd iets bij ons hebben. Van het fietsslot, waarmee we diefstal kunnen voorkomen, tot handschoenen (voor volledige bescherming tijdens de reis) en de mobiele telefoon.

Om de ervaring op de fiets en het rijden te vereenvoudigen en om de reis comfortabel te maken, is het daarom raadzaam om een rugzak mee te nemen.

Typen rugzakken voor fietsers


Net als bij fietstassen zijn er ook verschillende soorten rugzakken. De keuze is afhankelijk van hoe je de rugzakken wilt gaan gebruiken.

Dankzij de grote verscheidenheid die bestaat op de markt van rugzakken voor het stadsfietsen, kun je kiezen tussen zeer esthetische modellen met waterdichte stoffen en ritsen die snel open en dicht te maken zijn, een houder voor het meenemen van het hangslot of organizers met zakken aan de binnenkant.

Bij het kiezen van de rugzak is het belangrijk om rekening te houden met de capaciteit. Ook moet je het model kiezen dat past bij de spullen die je erin gaat stoppen. Je kunt opties vinden waar minimaal 1 liter in past, in het geval van de kleintjes, en maximaal 35. Bedrijven zoals Chrome Industries en Herschel Supply Co steken boven de rest uit.

De boodschappentassen voor fietsen worden gekenmerkt door hun ruime opslagruimte, voldoende om pakketten in mee te nemen. Bovendien zijn ze waterbestendig, kan geen enkele regendruppel binnendringen en zijn ze resistent.

Het is raadzaam om te zorgen dat ze aan de voorkant een reflecterend element hebben zitten om te zorgen dat je te allen tijde zichtbaar en veilig bent. Opties zoals die van de bedrijven Chrome Industries en Brooks steken boven de rest uit.

Bij het kiezen van je cameratas voor op de fiets moet je letten op het aantal vakken aan de binnenkant. Dit is belangrijk om de verschillende lenzen of kabels op een eenvoudige en zichtbare manier te kunnen opslaan. Zo heb je alles snel bij de hand.

Je moet ook controleren of de rugzak een schuimrubberen voering heeft die bescherming biedt tegen lichte stoten.

Het is raadzaam om klittenbanden op de borst te hebben, zodat je de rugzak beter kunt verstellen en het gewicht van de rugzak beter kunt verdelen. Zo wordt het fietsen comfortabeler. Het bedrijf Chrome Industries steekt boven de rest uit.

Reflecterende rugzakken zijn het meest geschikt als je ‘s nachts gaat fietsen of als je deze elke dag meerdere uren gaat gebruiken op de fiets. Zo zorg je dat je zichtbaar en veiliger bent.

Deze rugzakken zijn meestal licht, zodat ze comfortabeler te dragen zijn. Ook is het raadzaam om waterdichte modellen te kiezen zodat de regen niet binnendringt in de binnenkant van de rugzak. Onder de opties bevinden zich die van Chrome Industries en Ortlieb.

Bij het aanschaffen van een reisrugzak moet je de capaciteit controleren en nagaan of deze voldoende is voor de spullen die je wilt meenemen.

Om de rugzak comfortabeler te maken, is het belangrijk dat deze veel handvatten en vakken heeft. De rugzakken van Herschel Supply Co en Chrome Industries steken boven de rest uit.

De tassen met handvatten voor fietsen zijn perfect als je je laptop mee moet nemen. Ideaal voor wanneer je met je fiets naar het werk gaat. Ze kenmerken zich door hun veelzijdigheid en zijn te gebruiken als aktetas, rugzak of schoudertas.

Als je je fiets voornamelijk gebruikt voor het rijden, kan een heuptas voldoende zijn. Je kunt je mobiele telefoon en sleutels meenemen en dan heb je alles wat je nodig hebt bij de hand, zonder dat je extra gewicht hoeft mee te dragen.

Het is belangrijk dat deze een zak aan de voorkant heeft waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. De modellen van Herschel Supply Co steken boven de rest uit.

Met de accessoires voor fietsrugzakken kun je nog meer opslagruimte toevoegen aan de tas.

Je kunt van alles vinden, van hoezen voor laptops tot covers voor mobiele telefoons. Het enige wat je hoeft te doen, is kijken wat je mee moet nemen. De accessoires van het bedrijf Mission Workshop steken boven de rest uit.

Kenmerken van fietsrugzakken


Fietsrugzakken kenmerken zich door hun lichtheid. Hierdoor kun je er gemakkelijker mee fietsen en zijn ze comfortabeler. Ze beschikken meestal over verschillende vakken, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot je spullen. Ze beschikken over riemen die een totale bevestiging mogelijk maken voor meer comfort.

Er bestaan waterdichte modellen, ideaal indien je de fietsrugzak dagelijks gaat gebruiken. De capaciteit is zeer uiteenlopend. De keuze is afhankelijk van de spullen die je erin moet gaan doen.

Voordelen van het gebruik van een fietsrugzak


Het gebruik van een rugzak tijdens het fietsen zorgt voor comfort tijdens het fietsen en zorgt dat je alles kunt meenemen wat je nodig hebt.

Je kunt de bescherming van je fiets garanderen doordat je altijd je slot bij je kunt dragen, iets wat vooral belangrijk is wanneer je gaat fietsen in de stad.

De fietsrugzak biedt je ook veiligheid, aangezien je de reparatiekit voor lekke banden, het reflecterende hesje en dergelijke artikelen mee kunt nemen. Als je in de problemen komt, kun je deze dus oplossen of ben je voorbereid als het eindelijk donker wordt en je de fiets moet pakken.