• Gratis verzending vanaf € 99
 • Snelle verzendingen
 • Makkelijke retour 30 dagen
 • Twijfels? 085-20 84 202
UITVERKOOP

Tot 50% korting

Bekijk alle aanbiedingen

Stadsfietsen

De stadsfietsen zijn zo ontworpen dat je je snel en wendbaar door de stad kunt bewegen en een beetje stijl kunt toevoegen. Ze bewegen goed op fietspaden en tussen auto's door. Ze hebben een meer dan acceptabel gewicht, zodat je het probleemloos mee naar huis kunt nemen en de kwaliteit van de onderdelen is zeer goed, zodat ze bestand zijn tegen het trappen en kilometers zonder zorgen. Zij zijn ongetwijfeld de koningen en koninginnen van reizen door de stad.

Stadsfietsen zijn zeer praktisch voor uw dagelijkse ritten dankzij de geometrie van het frame en de positie waarin je op de fiets zit. Het is een meer naar voren leunende rit dan een klassieke fiets en met een minder ontspannen houding, omdat we niet altijd op het zadel zitten.

In onze grote catalogus vindt je de stadsfiets die het beste bij je past qua budget, design en kwaliteit. Fietsen die echte juweeltjes van de weg zijn, met aantrekkelijke en verfijnde ontwerpen. Kortom, een fiets die echt een verlengstuk is van onszelf en die ons elke dag begeleidt in onze reizen door de stad.

Stadsfietsen | 87 producten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Stadsfietsen | 87 producten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
We gebruiken onze eigen en externe cookies om het gebruik te analyseren en onze services te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u ons cookiebeleid accepteert
x