Stadsfietsen

Stadsfietsen

128 producten

per pagina

Stadsfietsen

128 producten

per pagina

Waarom zou je kiezen voor een Stadsfiets?

De stadsfietsen zijn zo ontworpen dat je je snel en wendbaar door de stad kunt bewegen en een beetje stijl kunt toevoegen. Ze bewegen goed op fietspaden en tussen auto's door. Ze hebben een meer dan acceptabel gewicht, zodat je het probleemloos mee naar huis kunt nemen en de kwaliteit van de onderdelen is zeer goed, zodat ze bestand zijn tegen het trappen en kilometers zonder zorgen. Zij zijn ongetwijfeld de koningen en koninginnen van reizen door de stad.

Stadsfietsen zijn zeer praktisch voor uw dagelijkse ritten dankzij de geometrie van het frame en de positie waarin je op de fiets zit. Het is een meer naar voren leunende rit dan een klassieke fiets en met een minder ontspannen houding, omdat we niet altijd op het zadel zitten.

In onze grote catalogus vindt je de stadsfiets die het beste bij je past qua budget, design en kwaliteit. Fietsen die echte juweeltjes van de weg zijn, met aantrekkelijke en verfijnde ontwerpen. Kortom, een fiets die echt een verlengstuk is van onszelf en die ons elke dag begeleidt in onze reizen door de stad.

Soorten Stadsfietsen


Binnen de categorie stadsfietsen zijn er verschillende typen. Bij Santafixie kun je de volgende typen vinden:

Dit zijn fietsen met elektrische trapbekrachtiging. Dit houdt in dat wanneer je op de pedalen trapt, het veel gemakkelijker is om hellingen te overwinnen en hoge snelheden te bereiken dan met een conventionele fiets. Normaal gesproken is de trapbekrachtiging beperkt tot 25 km/u, maar om in de stad rond te rijden en het wisselende wegdek op onze dagelijkse ritten te overwinnen is het meer dan genoeg.

Het gaat hier om volledig functionele fietsen die je kunt opvouwen en weinig ruimte in beslag nemen als we ze niet gebruiken. Het is de perfecte fiets om mee naar huis te nemen en te bewaren in een hoekje of om mee te nemen naar onze werkplek zonder dat we hem op straat hoeven te laten staan.

Door de combinatie van het beste van zowel elektrische als vouwfietsen zijn elektrische vouwfietsen perfect voor stadsfietsers met weinig ruimte thuis en een aanzienlijk wisselend wegdek in hun dagelijks woon-werkverkeer.

De zondagsfietsen. Ze zijn elegant en hebben veel accessoires zoals spatborden, een mand, bel of ingebouwde verlichting. De geometrie van de fietsen zorgt voor een rechtopstaande positie. Dit is zeer comfortabel en ook extreem veilig, omdat we het verkeer kunnen zien doordat we over de motorvoertuigen heen kunnen kijken.

De fietsen die bijna overal voor geschikt zijn: om naar het werk te gaan, voor een weekendje weg, voor een ritje van enkele dagen op de fiets, om over paden te rijden, enzovoorts. Ze hebben meestal banden met een patroon, maar ze rollen extreem goed. Dankzij deze banden kunnen we op alle soorten terreinen rijden.

Onderdelen en accessoires voor Stadsfietsen


Naast stadsfietsen kun je bij Santafixie ook onderdelen en accessoires voor jou en je stadsfiets vinden, of het nu gaat om een kleine reparatie, een upgrade van een onderdeel of zelfs een kleurverandering. En voor jou hebben we alles wat je nodig hebt, van energierepen tot alle soorten kleding en veiligheidsuitrusting om je fietsuitstapjes comfortabel en veilig te maken.