Elektrische vouwfietsen

Elektrische vouwfietsen

20 producten

Pagina
per pagina

Elektrische vouwfietsen

20 producten

Pagina
per pagina

Welke elektrische vouwfiets moet je kopen voor in de stad?

De elektrische vouwfiets is de perfecte oplossing voor als je je fiets overal mee naartoe wilt nemen. De online verkoop van deze fietsen is de afgelopen jaren geleidelijk aan toegenomen. Het is een modaliteit die van minder naar meer is gegaan. Het is een ideaal vervoersmiddel om de stad mee te doorkruisen, mee naar het werk te gaan of gewoon een rondje mee te rijden.

Er bestaan vele modellen elektrische vouwfietsen voor in de stad. In de online winkel van Santafixie kun je de beste elektrische vouwfietsen kopen die het beste aansluiten op je behoeften.

De voordelen van elektrische vouwfietsen


Het voornaamste voordeel van de elektrische vouwfiets is de eenvoudige opslag. Dankzij het vouwsysteem neemt deze fiets zeer weinig ruimte in beslag, kun je deze bewaren op elke plek en kun je hem overal mee naartoe nemen.

Een ander belangrijk voordeel is dat de fietsen zijn uitgerust met een elektrische motor die vooral mensen met een slechtere fysieke conditie helpt, zodat ze minder moeite hebben om zich te verplaatsen en te reizen. De elektrische vouwfietsen bevatten een elektrische motor die alleen werkt als de fietser trapt, vandaar dat dit trapondersteuning wordt genoemd.

Je kunt ze eenvoudig overal met je mee dragen. Bovendien is de elektrische fiets een normale fiets zodra de batterij leeg is.

Waar moet je rekening mee houden wanneer je een elektrische vouwfiets koopt?


Een van de dingen waarmee je rekening moet houden wanneer je een elektrische vouwfiets koopt, is hoe je deze gaat gebruiken. Een van de voornaamste redenen om een elektrische vouwfiets te kopen, is de eenvoudige opslag en het eenvoudige vervoer van de fiets. Je moet goed letten op de ruimte die de fiets in beslag neemt zodra deze is opgevouwen en zorgen dat deze het beste aansluit op je behoeften.

Het gewicht van de fiets is een zeer belangrijke factor. Je moet rekening houden met hoe je de fiets gaat gebruiken: of je deze gaat meenemen met het openbaar vervoer, deze vaak trappen op moet tillen…

Een ander belangrijk aspect waarmee je rekening moet houden, is de autonomie van de fiets. De meerderheid van de elektrische vouwfietsen heeft een autonomie van tussen de 50 en 80 kilometer. Meestal bevatten ze lithiumbatterijen die ongeveer 2 uur moeten worden opgeladen. Dit zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden wanneer je een elektrische vouwfiets koopt.

Voorschriften voor elektrische fietsen


De DGT heeft specifieke voorschriften opgesteld waarmee je rekening moet houden wanneer je een elektrische vouwfiets koopt. Je fiets moet voornamelijk een gewone elektrische vouwfiets zijn, uitgerust met een elektrische ondersteuningsmotor die wordt geactiveerd door de trapbeweging van de fietser.

Volgens de geldende voorschriften van de DGT moet je fiets aan de volgende vereisten voldoen als deze wil worden gezien als een elektrische fiets: hij moet 2 wielen hebben, uitgerust zijn met een elektrische motor, een maximale snelheid van 25 km per uur behalen. Ook moet de fiets een motor hebben die wordt geactiveerd door de trapbeweging van de fietser.

De voordelen van kopen bij Santafixie


Bij Santafixie vind je een grote verscheidenheid aan elektrische vouwfietsen voor de beste prijs. In onze catalogus vind je veel fabrikanten uit Barcelona die gespecialiseerd zijn in elektrische vouwfietsen, zoals Spinta en Tucano Bikes.

Als de prijs je weerhoudt om te kopen in onze online winkel, bieden we je betalingsregelingen aan voor elektrische fietsen. Je kunt het model kiezen dat het beste aansluit op je behoeften zonder bang te hoeven zijn voor de prijs.