• Gratis verzending vanaf € 99
  • Snelle verzendingen
  • Makkelijke retour 30 dagen
  • Twijfels? 085-20 84 202
UITVERKOOP

Tot 50% korting

Bekijk alle aanbiedingen

Pedalen

Pedalen zijn een zeer belangrijk onderdeel van fietsen. Ze maken deel uit van de transmissie van de fiets en dienen als basis om onze voeten te ondersteunen en de kracht van ons lichaam correct over te brengen om te trappen en de fiets te laten bewegen.

De pedalen zijn verbonden met de crankstellen door middel van een schroefdraad (wees heel voorzichtig als je de pedalen zelf gaat monteren, besteed hier extra aandacht aan zodat je de crank armen niet beschadigt) en deze op hun beurt aan de trapas, een fundamenteel onderdeel voor de hele transmissie om goed te kunnen draaien.

Je kunt pedalen van vele soorten en vormen op je fiets plaatsen, gekleurde pedalen, merken, materialen zoals aluminium, kunststof, legeringen, koolstof, carbon en staal, en natuurlijk voor elk budget.

Santafixie biedt pedalen voor stadsfietsen en speciale soorten pedalen voor klassieke fietsen, om het een retro en vintage look te geven. Ook platformpedalen en clipless pedalen zijn beschikbaar voor degenen onder ons die vaak fietsen en schoenen met schoenplaten dragen..

Je kunt je voeten op de pedalen laten rusten, zoals de meeste mensen doen, maar je kunt ook toe clips of pedaalriemengebruiken om ze op hun plaats te houden en beter gebruik te maken van de kracht bij het trappen.

Pedalen | 65 producten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pedalen | 65 producten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
We gebruiken onze eigen en externe cookies om het gebruik te analyseren en onze services te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u ons cookiebeleid accepteert
x