Cadeaus voor wielrenner

Cadeaus voor wielrenner

315 producten

per pagina
 • -21%

  • MIPS
  Bern Hendrix Helm MIPS Zwart

  Bern Hendrix Helm MIPS Zwart

  € 125,99 € 99,99
 • -39%

  Livall BH51M Neo Helm - Groen

  Livall BH51M Neo Helm - Groen

  € 179,00 € 109,95
 • -39%

  Livall BH51M Neo Helm - Ultraviolet

  Livall BH51M Neo Helm - Ultraviolet

  € 179,00 € 109,95
 • -39%

  Livall BH51M Neo Helm - Roze

  Livall BH51M Neo Helm - Roze

  € 179,00 € 109,95
 • SNTFX SPECIAL Stuurlint - Reflective Meteor

  SNTFX SPECIAL Stuurlint - Reflective Meteor

  100%
  € 29,95
 • -39%

  • Leegverkoop
  Bern Union Helm – Mat Blauw

  Bern Union Helm – Mat Blauw

  € 99,00 € 59,95
 • Cadeaubon

  Cadeaubon

  100%

  Van € 20,00

  Aan € 2.000,00

 • -40%

  Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Rood

  Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Rood

  100%
  € 57,99 € 34,99
 • -40%

  Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Lila

  Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Lila

  € 57,99 € 34,99
 • -40%

  Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Grijs

  Kryptonite Keeper 785 Kettingslot Grijs

  € 57,99 € 34,99
 • -39%

  Livall BH51M Neo Helm - Zwart

  Livall BH51M Neo Helm - Zwart

  100%
  € 179,00 € 109,95
 • -39%

  Livall BH51M Neo Helm - Wit

  Livall BH51M Neo Helm - Wit

  100%
  € 179,00 € 109,95

Cadeaus voor wielrenner

315 producten

per pagina

Cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

Onder de geschenken voor fietsers zijn er vele leuke en nuttige opties beschikbaar. Van praktische fietsaccessoires tot hoogwaardige fietskleding en -uitrusting.

Cadeaus voor fietsers voor minder dan €20

Als u op zoek bent naar een cadeau voor een fietsliefhebber en u wilt die persoon een speciaal gevoel geven en uw genegenheid tonen, dan hoeft u niet te wachten op speciale dagen zoals Kerstmis of Vaderdag.

Bijvoorbeeld een voor- of achterlicht, een stuurlint of een paar leuke sokken kunnen een perfect cadeau zijn. Zelfs "City Cycling" boeken van verschillende steden in Europa kunnen een leuk cadeau-idee zijn voor wie van reizen houdt.

Een perfect cadeau voor fietsers voor minder dan €50

Als we samenwonen of vrienden hebben die gepassioneerd zijn door fietsen, weten we dat we het voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis of hun verjaardag goed kunnen aanpakken met een leuk t-shirt in verband met hun grootste hobby.

Als u liever kiest voor een praktisch cadeau, kunt u accessoires geven zoals handschoenen, een helm of een zadel.

Cadeau-ideeën voor fietsers voor minder dan €100

Een fietscomputer, muurbeugels of een voetpomp zijn andere voorbeelden van geschenken die fietsliefhebbers zullen waarderen. Andere opties om rekening mee te houden zijn truien. Er zijn verschillende mogelijkheden qua functies en kleuren.

Als je liever iets geeft voor dagelijks gebruik, maar toch fietsgerelateerd, is er de mogelijkheid om streetwear te kiezen met boodschappen die verband houden met fietsen en de levensfilosofie ervan.

Geschenken voor fietsers voor minder dan €250

Een cadeau waar elke fan van twee wielen blij van wordt, is een zonnebril met de naam "Pit Viper". Deze robuuste glazen zijn ideaal om de zon en de wind te trotseren, en zijn bestand tegen elke slag dankzij hun soepelheid en weerstand. Bovendien hebben ze verstelbare veren in helling en lengte om zich optimaal aan het gezicht te kunnen aanpassen. Deze bril is zonder twijfel een ideaal geschenk voor fietsers, omdat hij ook een unieke stijl biedt.

Elke fietsliefhebber droomt van een indoor trainer voor zijn indoor trainingen. Hiermee kunt u specifieke trainingsroutines uitvoeren, zoals sprintsets, trappen onder belasting of trappen met een hoge cadans. Het is een geweldig middel om de spieren te versterken. Bovendien kunt u hiermee overal en altijd trainen.

Originele en leuke cadeaus voor fietsliefhebbers

Een geweldig cadeau-idee voor fans van fietsen en decoratie zijn de FustaFu muurbeugels, speciaal ontworpen voor stadsfietsen en fixies. Het is een ideaal geschenk voor zowel haar als hem.

De handgeschilderde klokken van Crane Bell komen uit Osaka, Japan. Ze hebben een geluid dat uniek is over de hele wereld. Hun prachtige, zorgvuldig met de hand geschilderde ontwerpen zijn zeker een origineel geschenk dat iedereen die van fietsen houdt zal bekoren.

Geschenken voor hem of haar

Voor de vrouwelijke fietser hebben we een verscheidenheid aan zadels, helmen en sokken. We hebben ook maskers met gedurfde ontwerpen. Je kunt kiezen voor schoenen of sokken met een boodschap van protest.

Als het cadeau voor mannen is, vindt u een grote verscheidenheid aan producten die hierboven al zijn genoemd. Daarnaast kunnen we kiezen voor een koersbroek, zeer comfortabel dankzij de maximale spierondersteuning.

U vindt er ook streetwear zoals broeken, shirts en jassen. En een aantal ongelooflijke pakken sokken van de drie Grote Wielerrondes met hun representatieve kleuren.

Kortom, er zijn tal van cadeau-ideeën voor fietsers voor verschillende smaken en budgetten. En als dat nog niet genoeg is, hebben we een cadeaubon die de finishing touch kan zijn voor een cadeau van tien.

Welke accessoires kunnen fietsers nodig hebben?

Accessoires worden soms vergeten bij het geven van cadeaus, maar ze zijn heel nuttig. Zonder verder te gaan, een set inbussleutels, een gereedschapskist voor de klusjesman of enkele schoonmaakborstels kunnen goede cadeau-ideeën zijn voor fietsers, omdat ze altijd nuttig en nodig zijn.

Dat geldt ook voor fietstassen of zadeltassen, want die geven een uniek tintje aan elke fiets. En niet te vergeten het slot en de lichten.

Welke fietsuitrusting cadeau geven?

Sommige cadeau-ideeën hebben betrekking op de uitrusting die nodig is voor hun fietstochten. Een Herschel Charlie kaarthouder is een uitstekende keuze, want hij is compact en past in elke broekzak of de achterkant van een trui.

U kunt ook kiezen voor rugzakken of windjacks. Als u op zoek bent naar iets gewaagders, dan zullen de Cinelli caps, met hun kenmerkende kleurrijke ontwerpen, de meer energieke en levenslustige mensen in vervoering brengen.