Kryptonite

Kryptonite

In onze online winkel vind je een breed scala aan Kryptonite producten. Wij hebben Kryptonite anti-diefstal hangsloten van verschillende types. Wij hebben ook verschillende modellen fietsverlichting beschikbaar voor een betere zichtbaarheid tijdens het fietsen.

Lees meer

Kryptonite Topcategorieën

Best verkochte Kryptonite producten

 

Kryptonite

70 producten

per pagina

Kryptonite

70 producten

per pagina

Kryptonite: veiligheid, zekerheid en vertrouwen gecombineerd in al haar producten

Het eerste Kryptonite fietsslot is gearriveerd 

In 1971 produceerde Michael Zane het eerste U-vormige slot. Hij deed dit met behulp van zijn  basiskennis over veiligheid in combinatie met creatieve ideeën die bij hem opkwamen, plus een investering van $1500. Met het eerste geproduceerde slot ging hij de weg op in zijn Volkswagenbusje om mensen bewust te maken van de noodzaak van goede beveiliging voor fietsen, om diefstal te voorkomen. 

De ultieme test en beschermingsniveaus 

Een jaar later, in 1972, kwam Michael met de marketingactie die zijn slot nodig had. Deze actie bestond uit een echte producttest, waarbij een fiets werd vastgebonden aan een plek onder zijn appartement. Het resultaat? Alle onderdelen en componenten werden gestolen, behalve het frame en het slot, dat 30 dagen en 30 nachten op zijn plaats bleef. Het slot waarmee  het frame van de fiets was vastgemaakt, heeft heel wat klappen en schade opgelopen, maar  het is niemand gelukt het slot open te breken en de fiets mee te nemen. Zo werd de reputatie van Kryptonite geboren. 

Later, in 1977, werd het K4 U-slot geproduceerd, een gemakkelijk te gebruiken slot van staal, dat de fiets nog beter beschermde tegen fietsendieven. Bovendien introduceerde Kryptonite een nieuwe rangschikking met  verschillende beschermingsniveaus tegen diefstal. Elk slot wordt beoordeeld met een veiligheidsniveau van 1 tot 10, waarbij 10 het veiligst is. Afhankelijk van de plaats waar de fiets wordt geparkeerd, hebben een aantal factoren invloed is het een drukke plaats is of juist niet? Stadscentrum of buitenwijken, verdag of 's nachts, etc).

Grote bekendheid van de producten 

De prijzen lieten niet lang op zich wachten, en Kryptonite werd geëerd met verschillende  prijzen: 

  • 1983: Prijs van het Museum of Modern Art in New York. 
  • 1988: Prijs van het Duitse Museum voor Gebruikskunst en Japanse Prijs voor  Goed Ontwerp 

Problemen die veranderen in geweldige oplossingen 

In 1989 kreeg Kryptonite enkele problemen en klachten over de geringe inbraakbeveiliging  die haar producten boden. De overgrote meerderheid van de klachten kwam uit New York  City, dat een nooit eerder geziene periode van diefstal en onveiligheid beleefde. Kryptonite gaf niet op en introduceerde in 1994 het New York anti-diefstal hangslot, dat nu de meest representatieve reeks hangsloten van het merk is. 

Om het vertrouwen van de klanten te winnen, voerden Michael Zane en productontwikkelaar  Neil McDaid dezelfde veiligheidstest uit als in de begindagen van het merk, maar deze keer  op een van de gevaarlijkste straten van New York en bonden ze een hoogwaardige fiets vast. De fiets bleef 48 uur op dezelfde plaats vastgebonden. 

Constante evolutie in veiligheid en beveiliging 

In 2001 lanceerde Kryptonite het Secure Key Programma waarmee fietsers hun sleutels met Kryptonite-hangsloten kunnen registreren. In het geval dat de fietser de sleutels van  het slot verliest, kan Kryptonite de eerste twee sleutels gratis vervangen. 

Drie jaar later, in 2004, besloot Kryptonite het anti-diefstalprogramma te wijzigen om een probleem op te lossen met de buisvormige cilinder van de hangsloten, die nog te makkelijk konden worden verbogen. Kryptonite verving 400.000 hangsloten in 21 landen waardoor dit beveiligingsprobleem werd opgelost. Alle vervangingen van  de antidiefstalapparatuur waren gratis, en daardoor wonnen zij het vertrouwen van hun  klanten. 

In 2014 werkte Kryptonite samen met koeriers uit New York City om sloten te ontwerpen en te produceren aansloten bij de behoeften van deze mensen: maximaliseer de plaatsen waar je een slot op je fiets kunt gebruiken, zorg voor sterke sleutels en zorg voor extra veiligheid in één enkel slot. 

Een jaar later, in 2015, werd de Gravity-lijn gelanceerd, een innovatieve  beveiligingsoplossing om fietswielen te beschermen en dieven ervan te weerhouden dezen te stelen. 

De Street Light collectie kwam in 2017. Een collectie oplaadbare USB-fietslampen die ook tijdens het fietsen extra veiligheid bood. 

Kryptonite's missie 

Het merk Kryptonite werd meer dan 40 jaar geleden geboren, maar gedurende al die tijd en  tot op de dag van vandaag heeft het zijn producten altijd ontworpen met het doel om alles te  beschermen wat echt van belang is. Er is veel veranderd in de fietsindustrie, maar het  merk heeft zich altijd staande gehouden en heeft zich perfect aangepast aan alle  veranderingen die zich tot op de dag van vandaag hebben voorgedaan. 

Met plichtsbesef, focus en innovatie in nieuwe producten in het achterhoofd, zal Kryptonite voortdurend veilige en betrouwbare producten blijven produceren om de fietsen van alle  fietsers zo goed mogelijk te beveiligen. 

Vind de beste reeks Kryptonite producten bij Santafixie 

In onze online winkel vind je een breed scala aan Kryptonite producten. Wij hebben Kryptonite anti-diefstal hangsloten van verschillende types

Wij hebben ook verschillende modellen fietsverlichting beschikbaar voor een betere zichtbaarheid tijdens het fietsen. 

De sloten zijn wat duurder dan gemiddeld. Echter, dankzij onze aanbiedingen categorie, kunt je je Kryptonite lampen en sloten aanschaffen met de beste prijs. Wij bieden je aanbiedingen  en kortingen, zodat ook jij je fiets kunt beschermen met Kryptonite!