Rains

Rains

12 producten

per pagina
 • -20%

  100%
  € 95,00 € 76,00
 • -20%

  100%
  € 95,00 € 76,00
 • -20%

  100%
  € 79,95 € 63,96
 • -20%

  € 80,00 € 64,00
 • -20%

  € 95,00 € 76,00
 • -20%

  € 79,95 € 63,96
 • -20%

  € 79,95 € 63,96
 • -20%

  € 70,00 € 56,00
 • -20%

  € 70,00 € 56,00
 • -20%

  € 79,95 € 63,96
 • -20%

  € 80,00 € 64,00
 • -20%

  € 55,00 € 44,00

Rains

12 producten

per pagina

Rains, het onderscheidende en moderne merk van waterdichte producten

Een mix van mode en bescherming

Als er iets is waar de Denen goed in zijn, dan is het wel regen. Van november tot februari is het echt moeilijk om de zon te zien en tijdens de herfst en winter regent het elke derde dag. Rains werd in 2012 opgericht met als doel het beste te halen uit waterdicht rubber en speciale kleding en accessoires te maken voor intensief gebruik in de regen.

Het eerste product dat ze lanceerden was een opvallende poncho die perfecte bescherming bood tegen de regen en een stijlvol ontwerp had. In het daaropvolgende seizoen breidde Rains zijn catalogus uit met een uitgebreidere collectie, waaronder verschillende producten zoals jassen en rugzakken.

Rains biedt zeer onderscheidende en moderne ontwerpen, waardoor het een niche heeft veroverd in de stedelijke fietskledingmarkt en in de avant-gardistische modesector. Hoewel het een klein merk is in vergelijking met andere grote concurrenten, is Rains een inspiratiebron geweest voor andere merken, zoals Zara. Inditex heeft zelfs letterlijk het ontwerp van een van Rains' mackintoshes gekopieerd. Dit leidde ertoe dat het Deense merk in 2020 juridische stappen ondernam tegen Inditex en de rechtbank stelde Rains in het gelijk en dwong Zara om de productie van twee van zijn bovenkledingartikelen stop te zetten.

De kwaliteit en productie van haar producten

Alle Rains producten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest ongunstige weersomstandigheden, zoals regen of extreme vochtigheid.

Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een zeer lichte en sterke polyester stof met een zeer flexibele polyurethaan coating. Om de stoffen samen te voegen en maximale waterdichtheid te garanderen, gebruiken ze een innovatief ultrasoon lassysteem. Om resistente en functionele afwerkingen te bereiken, gebruiken ze materialen die beter bestand zijn tegen kou, regen en een hoge luchtvochtigheid voor de accessoires en ritssluitingen die hun verschillende producten sieren.

Elk product dat ze maken wordt onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles om maximale veiligheid en kwaliteit te garanderen.

Zijn karakteristieke fysieke winkels

Rains heeft verschillende fysieke winkels geopend in iconische steden als Parijs, New York en Londen. De onderscheidende winkels worden gekenmerkt door een zorgvuldig ontworpen interieurstructuur die is aangepast aan de meest emblematische kenmerken van het merk. De winkels bieden een moderne en futuristische ruimte die het Deense merk perfect identificeert.

Vind bij Santafixie de beste combinatie van mode en bescherming van het merk Rains

Als slecht weer en regen een belemmering zijn, zodat je je fiets niet kunt pakken om je door de stad te verplaatsen, dan komt dat omdat je de unieke Rains fietsuitrusting niet kent die we in onze online shop hebben. Met hun uitstekende producten heb je geen excuus om te fietsen, zelfs niet als het regent.

Ook als je je persoonlijke spullen moet meenemen en ze goed moet beschermen tijdens het fietsen of rondrijden in de stad op regenachtige dagen, bekijk dan de Rains fietsaccessoires die beschikbaar zijn op onze website en je hebt de oplossing voor jouw behoeften.