Eltin

Eltin

Ontdek al het nieuws en de beste producten van het merk Eltin in onze onlinewinkel. Je vindt hier alle fietsonderdelen die je nodig hebt om je fiets klaar te maken voor de start. Bovendien vindt je bij Eltin accessoires die jij of je fiets in elke situatie nodig hebben. Dankzij het ruime assortiment van Eltin vindt je ook een verscheidenheid aan wielerkleding om je te kleden als een prof.

Lees meer

Eltin

257 producten

per pagina
 • -38%

  • Leegverkoop

  € 6,45 € 3,99
 • -15%

  € 6,45 € 5,48
 • -15%

  100%
  € 11,99 € 10,19
 • -15%

  € 6,95 € 5,91
 • -15%

  100%
  € 6,95 € 5,91
 • -35%

  100%
  € 53,95 € 34,99
 • -15%

  € 7,90 € 6,72
 • -22%

  € 20,45 € 15,95
 • -20%

  € 23,70 € 18,95
 • -26%

  100%
  € 59,35 € 43,95
 • -15%

  € 23,70 € 20,15
 • -15%

  € 28,00 € 23,80

Eltin

257 producten

per pagina

Eltin, het multimerk voor fietsaccessoires en -uitrusting

Alles wat je nodig hebt voor je fiets

De fietssector is de afgelopen 20 jaar geëvolueerd. De oprichters van Eltin maakten gebruik van de groeiende wereld van het wielrennen om hun ideeën en hun visie op het wielrennen in te brengen om iets nieuws te creëren. Met veel enthousiasme en toewijding hebben zij uiteindelijk het merk Eltin opgericht.

Eltin is een Spaans merk dat een breed gamma producten voor veeleisende fietsers produceert. Het merk heeft een compleet assortiment producten voor de dagelijkse fiets. Maar bovenal heeft hij deze zorg om het fietsen, elke dag, een grotere gemeenschap te laten hebben.

Sinds de geboorte van het merk zijn ze niet gestopt met groeien en net als op de eerste dag zijn ze nog steeds op zoek naar de beste producten die de fietser in elke situatie passen.

Zijn manier van werken

Eltin heeft een geweldig team, dat zelf ook fietsers zijn, zodat zij de producten zelf testen alvorens ze op de markt te brengen en er op die manier voor zorgen dat het eindproduct dat de fietser ontvangt datgene is waar hij of zij echt naar op zoek is.

Vanaf het moment dat de producten worden ontworpen tot het moment dat zij op de markt worden gebracht, doorlopen zij veeleisende kwaliteitsprotocollen om te bereiken wat in elk ervan wordt nagestreefd en aldus te voldoen aan de behoeften van de eindgebruiker.

Het aanbieden van kwaliteitsproducten die functioneel zijn, maar toch betaalbaar voor elk type fietser, zijn waarden die in het DNA van het merk Eltin zitten.

Eltin heeft een ruim assortiment fietsaccessoires, gereedschap voor het herstellen en afstellen van fietsen en uitrusting voor elke fietser. Zowel voor mountainbikers, racefietsers als stadsfietsers die de fiets gebruiken voor hun dagelijkse woon-werkverkeer.

 

Al het beste van Eltin is te vinden bij Santafixie

Ontdek al het nieuws en de beste producten van het merk Eltin in onze onlinewinkel. Je vindt hier alle fietsonderdelen die je nodig hebt om je fiets klaar te maken voor de start:

Bovendien vindt je bij Eltin accessoires die jij of je fiets in elke situatie nodig hebben.

Dankzij het ruime assortiment van Eltin vindt je ook een verscheidenheid aan wielerkleding om je te kleden als een prof.

Bij Santafixie willen we dat iedereen zich verschillende fietsaccessoires kan veroorloven. Juist daarom hebben wij een categorie gecreëerd met schitterende aanbiedingen en kortingen van Eltin, zodat je de producten kunt vinden die het beste bij je behoeften passen tegen de beste prijs.