BLB Notorious 90 Voorwiel - Roze

€ 455,00 € 399,00

Bespaar 12% (-€ 56,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Ook verkrijgbaar in deze kleuren

Specificaties BLB Notorious 90 Voorwiel - Roze

  • 12-622 (700c).
  • Carbon velg met 90mm deep profile.
  • Velg gewicht (zonder spaken, hub): 860grs.
  • Gewicht spoke BLB King: 0,32 kgs.
  • Gewicht spoke BLB Track: 0,33 kgs.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

De BLB Notorious 90 Voorwiel Roze is een ware eyecatcher voor iedere fietsliefhebber. Dit wiel heeft een carbon velg met een 90 mm diep profiel, wat zorgt voor een aerodynamische en sportieve uitstraling. Met een velggewicht van 860 gram (zonder spaken en hub), is dit wiel ontzettend licht en perfect geschikt voor snelle ritten op vlakke parcoursen.

De BLB Notorious 90 Voorwiel biedt twee opties voor de hoogwaardige naaf, namelijk de BLB King of de BLB Track. Beide naven hebben een solide constructie en zorgen voor een soepele en stabiele rit. Het wiel is geschikt voor inbouwruimtes van 100 mm voor en 120 mm achter.

De BLB Notorious 90 Voorwiel Roze wordt geleverd met BLB King of BLB Track spaken, die respectievelijk een gewicht hebben van 0,32 kg en 0,33 kg. Deze spaken zijn uitstekend geschikt om het wiel een geweldige uiterlijk te geven. Kortom, dit wiel is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een perfect wiel om hun fiets te upgraden en zich van de rest te onderscheiden.

Je kan erop zetten 23, 25 of 28 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 90 Voorwiel - Roze

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die BLB Notorious 90 Voorwiel - Roze kochten, kochten ook

Recent bekeken producten