Poloandbike

Bij Santafixie hebben we het laatste nieuws en de beste stedelijke fietsproducten die je op de markt kunt vinden. Daarom kunt u in onze online shop terecht voor Poloandbike fietsen en Poloandbike frames, zodat u uw fiets naar wens kunt rijden. Als dat nog niet genoeg is en u een persoonlijker en unieker tintje aan uw fiets wilt geven, hebben wij een breed assortiment fietsonderdelen en -componenten voor het geval u een onderdeel moet repareren of aanpassen.

Lees meer

Polo & Bike Topcategorieën

Best verkochte Polo & Bike producten

 

Poloandbike

18 producten

per pagina

Poloandbike

18 producten

per pagina

Poloandbike, de vrucht van de vereniging van fietsen en mode

De fietsrevolutie in Gijón

Het verhaal van het Asturiaanse merk Poloandbike begon toen David en Irene, een echtpaar en cabinepersoneel, besloten hun leven radicaal te veranderen en hun respectieve banen op te zeggen om het avontuur aan te gaan van het opzetten van hun eigen bedrijfsproject.

Davids vader was een groot liefhebber van fietsen en daarom vond David dat Gijón een fietsenwinkel nodig had die speciaal was en anders dan alle andere, waar hij stadsfietsen, fixies, zou verkopen. Zo ontstond in 2009 de Eco-logic fietsenwinkel, net op het hoogtepunt van de hausse aan fixiefietsen in Spanje en Europa.

Veel meer dan een prototype merk

De zaak werkte en de verkoop van de fixie bikes overtrof alle verwachtingen. Het doel van Eco-Logica was om binnen een jaar alle voorraden te verkopen, wat niet is gebeurd. Alles wat ze in voorraad hadden was binnen anderhalve maand verkocht.

De cijfers waren binnen, de vraag naar fietsen nam toe, en David en Irene besloten een stap verder te gaan. Met al hun opgebouwde ervaring, opgedane kennis en contact met de eindgebruiker hadden ze de nodige ingrediënten om hun eigen merk fixie bikes te creëren.

Een nieuwe stijl is geboren, PoloandBike

De naam van het Asturiaanse merk is geïnspireerd op de fiets en de mode. Het ontstond dankzij de combinatie van de fiets en de manier van kleden van de oprichter, want David ging altijd graag overal heen met een polo, vandaar de naam, Poloandbike.

Poloandbike is een frisse wind in het stadsfietsen, nieuwe ideeën, nieuwe ontwerpen en, uiteraard, goede fietsen. Hoewel hun belangrijkste product hun eigen fietsen zijn, maken ze ook accessoires en onderdelen die op andere stadsfietsen kunnen worden gemonteerd.

In minder dan 2 jaar tijd ging Poloandbike van het lokaal aanbieden van zijn fietsen naar de verkoop en distributie ervan in meer dan 22 landen. Deze enorme stap voorwaarts was het resultaat van hun voortdurende toewijding, hun vermogen tot verbetering, innovatie en de integratie van nieuwe productiematerialen.

Ontdek het beste van Poloandbike bij Santafixie

Bij Santafixie hebben we het laatste nieuws en de beste stedelijke fietsproducten die je op de markt kunt vinden. Daarom kunt u in onze online shop terecht voor Poloandbike fietsen en Poloandbike frames, zodat u uw fiets naar wens kunt rijden.

Als dat nog niet genoeg is en u een persoonlijker en unieker tintje aan uw fiets wilt geven, hebben wij een breed assortiment fietsonderdelen en -componenten voor het geval u een onderdeel moet repareren of aanpassen.

Geniet van alle voordelen die wij op onze website bieden en bekijk de fantastische aanbiedingen en kortingen die je kunt vinden op Poloandbike.