ABUS

ABUS

In onze online shop kunt u een grote verscheidenheid aan producten van het prestigieuze merk ABUS ontdekken. U vindt er een groot aantal accessoires en aanvullingen voor u en uw fiets, die alle ritten die u maakt zullen vergemakkelijken, samen met de maximale bescherming die het merk ABUS biedt.

Lees meer

Abus Topcategorieën

Best verkochte Abus producten

 

ABUS

38 producten

per pagina

ABUS

38 producten

per pagina

ABUS, biedt maximale veiligheid sinds 1924

Het begin van een groot merk met de vervaardiging van hangsloten

In 1924 begonnen Ausgust Bremicker en zijn zonen in Volmarstein an der Ruhr, een dorp in Duitsland, met de productie van de eerste hangsloten met beugels. Het hele productieproces vond plaats in de kelder van het voormalige familiehuis, waaruit is voortgekomen wat nu een wereldwijd opererend conglomeraat is.

In 1949 introduceerde ABUS het eerste schijfslot, dat nog steeds in productie is, met behoud van dezelfde vorm maar met veel modernere en modernere technologie.

Twee jaar later, in 1947, opende het Duitse bedrijf de Rehe-fabriek in Westerwald, Duitsland, waar ze nu al hun hoogwaardige producten ontwikkelen, testen en produceren. Een jaar later, in 1948, was ABUS de eerste onderneming die het koperen hangslot op de markt bracht en toen werden de eerste fietssloten geproduceerd.

Toen, in 1971, produceerde ABUS het eerste U-vormige hangslot, een zeer functioneel hangslot met een hoge diefstalbeveiliging, ontworpen voor een betere bescherming. Zij gebruikten de creatie van dit slot om fietsen te beveiligen en dit idee maakte het U-vormige slot beroemd over de hele wereld.

Gedurende al die jaren heeft ABUS producten geïnnoveerd en geproduceerd om de veiligheid in alle sectoren te verhogen. Ze maken ook fietshelmen voor alle modaliteiten en leeftijden, waarbij ze zich onderscheiden door hun kwaliteitsmaterialen, hun ontwerpen en het hele fabricageproces.

Een van de belangrijkste doelstellingen van het merk is de bescherming en veiligheid van alle fietsers te handhaven en zo het risico op letsel bij een ongeval te verminderen.

Constante innovatie voor veiligheid

Sinds 1924 levert ABUS producten voor meer veiligheid en beveiliging. Het produceert een groot aantal beveiligingselementen voor woningen, motoren, auto's en fietsen. Een fabrikant die kwaliteit centraal stelt bij al zijn productontwerpen en -ontwikkelingen.

De sleutelelementen van zijn succes waren en zijn nog steeds gebaseerd op constant werk, het hebben van een groot aantal ideeën om een product met een perfecte ontwikkeling en goede afwerking te ontwikkelen en te vervaardigen.

Na 85 jaar productie van beveiligingsproducten blijft ABUS oplossingen bieden. Zij blijven trouw aan het motto "Veiligheid heeft kwaliteit nodig" bij de productie van al hun producten en in hun productiefaciliteiten in Duitsland. De veiligheid en betrouwbaarheid van hun producten kunnen worden bewezen door de miljoenen dollars die zij verdienen aan de verkoop van hun producten over de hele wereld.

ABUS is een merk dat gestaag kan blijven groeien in populariteit, en vandaag de dag is het veruit de nummer één in huis- en mobiliteitsbeveiliging.

Het belang van een goede sponsor

Tegenwoordig is sponsoring veel meer dan een contract. Sport staat voor teamgeest, opoffering, passie, discipline en toewijding. Iedereen die op professioneel niveau aan sport doet, heeft behoefte aan betrouwbare producten, aan merken die hen vertrouwen en die veel innovatieve producten kunnen aanbieden.

Daarom werkt ABUS samen met verschillende professionele teams om hen haar service en veiligheid te bieden. De belangrijkste teams waarin ABUS haar producten aanbiedt en helpt zijn het Movistar Team wegwielrennen, het ABUS-Nutrixxion team, het Kross Racing Team mountainbike team, Phoenix Suns, een NBA team en de Spaanse Ultradistance kampioen Ziortza Villa.

Bij Santafixie hebben we de beste ABUS producten en aanbiedingen.

In onze online shop kunt u een grote verscheidenheid aan producten van het prestigieuze merk ABUS ontdekken. U vindt er een groot aantal accessoires en aanvullingen voor u en uw fiets, die alle ritten die u maakt zullen vergemakkelijken, samen met de maximale bescherming die het merk ABUS biedt:

Geniet van de grote kortingen en aanbiedingen die we bieden op verschillende ABUS producten en vind de producten die het beste bij uw behoeften passen tegen de beste prijs: