H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel - Wit

€ 189,00 € 169,00

Bespaar 11% (-€ 20,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel - Wit

  • With machined sidewall.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht velg: 615 gr.
  • Joint: Welded.
  • Afgedichte lagernaaf.

Omschrijving

De H+Son Formation Face is een extreem lightgewicht 42mm-profiel velg. De CNC velg heeft een machined remrand, ideaal om remmen op te monteren.

Het is a een professionele en elegante velg met een afgedichte lagernaaf. Het kan worden gebruikt voor training, gewoon fietsen, voor lange afstanden, fixed gear en dagelijkse ritten. Het is een perfecte velg voor als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit fietswiel.

De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 60mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten