Miche Navenset 32 Gaats + Lockring - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Navenset 32 Gaats + Lockring - Zwart

 • Materiaal: lichtgewicht aluminium.
 • Sealed wielnaaf.
 • As afmetingen: 100mm / 120mm.
 • Voorwielnaaf: 9/1 schroefdraadas.
 • Achternaaf: 10/1 schroefdraadas met chromen schroeven.
 • De twee zijden van de achternaaf zijn geschroefd en geschikt voor een fixed tandwiel, al kun je ook een freewheel tandwiel aan elk van de twee kanten plaatsen.
 • Afgedichte lagers aan beide naven.
 • Draad tandwiel: 35/24F.
 • Gewicht: 520 gr.
 • Lockring inclusief.
 • Aantal gaten: 32.

Omschrijving

De Miche Navenset 32 Gaats + Lockring Zwart is een hoogwaardige wielset voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties. De set is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft afgestemde lagers aan beide naven, waardoor de set duurzaam en betrouwbaar is.

De wielset heeft een afmeting van 100mm / 120mm en is geschikt voor zowel voor- als achterwielen. De voorwielnaaf heeft 9/1 schroefdraadas en de achternaaf heeft 10/1 schroefdraadas met chromen schroeven. De twee zijden van de achternaaf zijn geschroefd en geschikt voor een fixed tandwiel, al kun je ook een freewheel tandwiel aan elk van de twee kanten plaatsen.

De Miche Navenset 32 Gaats + Lockring Zwart heeft 32 gaten en wordt geleverd met een lockring. Het draad tandwiel heeft een grootte van 35/24F en het totale gewicht van de set is 520 gr. Kortom, deze wielset is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit, duurzaamheid en prestaties.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Navenset 32 Gaats + Lockring - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Miche Navenset 32 Gaats + Lockring - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten