Wooden Multi Tool Pelago 12

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Wooden Multi Tool Pelago 12

  • 12 in 1 gereedschap: 6 inbussleutels, 2 schroevendraaiers, 2 spaaknippel moersleutels, kurkentrekker en flesopener.
  • 2, 2.5, 3, 4, 5 and 6 mm inbussleutels.
  • Platte en ster -/+ schroevendraaier.
  • Spaaknippel moersleutels 14 en 15 G.
  • Dit is een basis kit voor fiets onderhoud. Het is klein, zodat het makkelijk te dragen is.
  • Ontworpen voor recreatie fiets gebruik, het komt met een kurkentrekker en een flesopener.
  • Materiaal: Hout/Staal.
  • Gewicht: 140 g.

Omschrijving

De Pelago 12 meervoudige toets valt op door zijn onderscheidende ontwerp gemaakt met een buitenschaal van hout. Behalve dat het een uiterst functioneel hulpmiddel is, heeft het een zeer elegant ontwerp en stijl. Het bevat in totaal 12 gereedschappen die zo zijn vervaardigd dat u de overgrote meerderheid van de schroeven van uw fiets correct kunt afstellen en uw fiets altijd bij de hand hebt.

Als je begint te openen en je realiseert dat het, naast gereedschap, eenkurkentrekker en een flesopener heeft, zul je dit gereedschap altijd bij je hebben, zelfs op dagen dat je niet gaat buiten op je fiets.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Reviews Wooden Multi Tool Pelago 12

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Multitools

Klanten die Wooden Multi Tool Pelago 12 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten