VP Strap - Groen

48-72hrs

Specificaties VP Strap - Groen

  • Super sterk Double Hold strap system.
  • Grote Velcro polyester strap cover.
  • Anti-Slip ontwerp.
  • Materiaal: Velcro.
  • Geschikt voor de meeste pedaal platformen.

Omschrijving

De VP Strap Groen is een super sterk Double Hold strap systeem dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betere grip op hun pedalen. Dit systeem is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitstekende grip, zelfs in natte omstandigheden.

De grote Velcro polyester strap cover zorgt voor extra comfort en bescherming tijdens het fietsen. Het anti-slip ontwerp zorgt ervoor dat de voet stevig op zijn plaats blijft, waardoor de fietser meer controle heeft over zijn fiets.

De VP Strap Groen is gemaakt van duurzaam Velcro materiaal en is geschikt voor de meeste pedaal platformen. Dit maakt het een veelzijdig en handig accessoire voor elke fietser die op zoek is naar meer grip en controle tijdens het fietsen.

Over VP Components

VP Components is een vooraanstaand merk in de fietswereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1985. VP Components komt oorspronkelijk uit een land dat bekend staat om zijn expertise in de fietsindustrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor fietsers over de hele wereld.

Het merk is gespecialiseerd in de productie van pedalen voor fietsen, die het resultaat zijn van tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling. De pedalen van VP Components zijn ontworpen om een ​​perfecte combinatie van lichtgewicht, duurzaamheid en grip te bieden, zodat fietsers tijdens elke rit kunnen genieten van een efficiënte en veilige trapervaring.

Naast pedalen biedt VP Components ook een breed assortiment aan componenten en accessoires voor fietsen, zoals trapassen, balhoofden en stuurpennen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele wielrenners als liefhebbers, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in elk van zijn producten.

Reviews VP Strap - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Straps

Klanten die VP Strap - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten