Velo Plush 1221 Vintage Zadel - Bruin

€ 23,95 € 21,56

Bespaar 10% (-€ 2,39)

48-72hrs

Specificaties Velo Plush 1221 Vintage Zadel - Bruin

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 274mm x 153mm.
  • Gewicht: 333gr.
  • Kleur: bruin.

Omschrijving

De Velo Plush 1221 Vintage Zadel in bruin is een prachtig zadel voor de echte fietsliefhebber. Het zadel heeft een heavy duty cover, wat betekent dat het zadel tegen een stootje kan en lang meegaat. Daarnaast is het zadel voorzien van multi stage gel foam materiaal, wat zorgt voor een comfortabele zit tijdens lange fietstochten.

De chrome steel rails van het zadel zorgen voor een stevige bevestiging op de fiets. De maten van het zadel zijn 274mm x 153mm en het zadel weegt 333gr. De kleur van het zadel is bruin, wat zorgt voor een vintage uitstraling.

Met de Velo Plush 1221 Vintage Zadel in bruin haal je een kwalitatief hoogwaardig zadel in huis dat niet alleen comfortabel is, maar ook nog eens een mooie toevoeging is aan je fiets. Of je nu lange fietstochten maakt of dagelijks naar je werk fietst, met dit zadel zit je altijd goed.

Over Velo

Velo werd opgericht in 1979 en had als primair doel aan de individuele behoeften van elke fietser te voldoen, voornamelijk door het maken van zadels. Dit merk is al meer dan 40 jaar continue bezig met de ontwikkeling van hun producten en streven continu naar succes. Het team van Velo gebruikt haar ervaring om producten te produceren die aan te passen zijn aan de behoefte van alle soorten fietsers, of het nu gaat om beginners of professionals. Tegenwoordig is Velo een van de meest toonaangevende ontwerpers en fabrikanten op het gebied van zadels, stuurlint en handvatten .

Reviews Velo Plush 1221 Vintage Zadel - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Velo Plush 1221 Vintage Zadel - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten