Velo Attune Handvatten - Oranje

48-72hrs

Specificaties Velo Attune Handvatten - Oranje

  • Model VLG 520.
  • Lange baan handvaten.
  • Gemaakt van soft rubber in een diamant patroon.
  • Extreem comfortabel.
  • 175mm lengte.

Omschrijving

De Velo Attune Handvatten in het oranje zijn een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht rubber in een diamant patroon, wat zorgt voor een goede grip en een comfortabele rit. De lange baan handvatten zijn 175mm lang, wat zorgt voor een goede grip en controle tijdens het fietsen.

De Velo Attune Handvatten zijn ontworpen met de fietser in gedachten. Het diamant patroon zorgt voor een goede grip, zelfs bij nat weer, en het zachte rubber zorgt voor een comfortabele rit, zelfs op ruwe wegen. De handvatten zijn ook extreem duurzaam en gaan lang mee, waardoor ze een geweldige investering zijn voor elke fietser.

Als je op zoek bent naar handvatten die zowel comfortabel als stijlvol zijn, dan zijn de Velo Attune Handvatten in het oranje de perfecte keuze. Met hun zachte rubber en diamant patroon, bieden ze een goede grip en een comfortabele rit, terwijl hun duurzaamheid ervoor zorgt dat ze lang meegaan. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat deze handvatten kunnen maken voor jouw fietservaring!

Over Velo

Velo werd opgericht in 1979 en had als primair doel aan de individuele behoeften van elke fietser te voldoen, voornamelijk door het maken van zadels. Dit merk is al meer dan 40 jaar continue bezig met de ontwikkeling van hun producten en streven continu naar succes. Het team van Velo gebruikt haar ervaring om producten te produceren die aan te passen zijn aan de behoefte van alle soorten fietsers, of het nu gaat om beginners of professionals. Tegenwoordig is Velo een van de meest toonaangevende ontwerpers en fabrikanten op het gebied van zadels, stuurlint en handvatten .

Reviews Velo Attune Handvatten - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Handvatten

Klanten die Velo Attune Handvatten - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten