Unior 1602/5 Hanger Genie Derailleurpad Uitlijner

€ 124,90 € 106,17

Bespaar 15% (-€ 18,73)

3-4 Werkdagen

Specificaties Unior 1602/5 Hanger Genie Derailleurpad Uitlijner

  • Hanger Genie is een nauwkeurig opvouwbaar hulpmiddel dat wordt gebruikt om de achterderailleurhanger opnieuw uit te lijnen en nauwkeurig schakelen te behouden
  • Hij is compatibel met alle wielmaten van 20˝ tot 29˝+ en past rechtstreeks in de schroefdraad van de achterderailleurhanger.
  • Precisiemeter kan op zijn plaats worden vergrendeld, zodat de meting niet verloren gaat wanneer deze in verschillende posities tegen het wiel wordt geduwd
  • Dankzij de rotatie van het onderste deel van het gereedschap kan het frame gemakkelijk worden vrijgemaakt bij het werken rond het wiel.
  • Gewicht: 959g

Omschrijving

De Unior 1602/5 Hanger Genie Derailleurpad Uitlijner is een handig hulpmiddel voor fietsers die hun achterderailleurhanger opnieuw willen uitlijnen en nauwkeurig schakelen willen behouden. Dit opvouwbare gereedschap is zeer nauwkeurig en compatibel met alle wielmaten van 20˝ tot 29˝+. Het past rechtstreeks in de schroefdraad van de achterderailleurhanger, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

De precisiemeter kan op zijn plaats worden vergrendeld, zodat de meting niet verloren gaat wanneer deze in verschillende posities tegen het wiel wordt geduwd. Dit zorgt voor een zeer nauwkeurige meting en uitlijning van de achterderailleurhanger. Bovendien kan het frame gemakkelijk worden vrijgemaakt bij het werken rond het wiel dankzij de rotatie van het onderste deel van het gereedschap.

Met een gewicht van 959g is de Unior 1602/5 Hanger Genie Derailleurpad Uitlijner een lichtgewicht en handig gereedschap dat elke fietser zou moeten hebben. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer nauwkeurig, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor iedereen die zijn fiets in topconditie wil houden.

Reviews Unior 1602/5 Hanger Genie Derailleurpad Uitlijner

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Tandwiel & cassette gereedschappen

Klanten die Unior 1602/5 Hanger Genie Derailleurpad Uitlijner kochten, kochten ook

Recent bekeken producten