Taya 410H Ketting - Oranje

48-72hrs

Specificaties Taya 410H Ketting - Oranje

  • Kleur: Oranje.
  • Hoge weerstand en duurzaamheid.
  • 1/2" * 1/8".
  • Teflon paint.
  • 112 schakels.
  • Hoge treksterkte 1030kg.
  • ISO-9633.

Omschrijving

De Taya 410H Ketting in Oranje is een hoogwaardig en duurzaam product dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare ketting. De ketting heeft een hoge treksterkte van 1030kg en is gemaakt volgens de ISO-9633 normen, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De Taya 410H Ketting is voorzien van een Teflon coating, waardoor het nog beter bestand is tegen slijtage en corrosie. De ketting heeft 112 schakels en is geschikt voor fietsen met een 1/2" * 1/8" ketting. De oranje kleur geeft de ketting een opvallende uitstraling en maakt het een leuke toevoeging aan elke fiets.

Als je op zoek bent naar een ketting die lang meegaat en bestand is tegen zware omstandigheden, dan is de Taya 410H Ketting in Oranje de perfecte keuze. Het is een hoogwaardig product dat je niet teleur zal stellen.

Over Taya

Taya is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1969 in Taiwan. Oorspronkelijk afkomstig uit dit land dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in de fietsindustrie, heeft Taya zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van fietskettingen.

Met meer dan vijf decennia aan ervaring heeft Taya een solide reputatie opgebouwd vanwege haar toewijding aan kwaliteit en innovatie in kettingproductie. De producten zijn nauwkeurig ontworpen en gemaakt met de beste materialen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden in alle soorten omstandigheden en terreinen.

Reviews Taya 410H Ketting - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Taya 410H Ketting - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten