Selle Italia Novus Boost Gravel Heritage Superflow L3 Zadel - Bruin

€ 189,90 € 139,90

Bespaar 26% (-€ 50,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Selle Italia Novus Boost Gravel Heritage Superflow L3 Zadel - Bruin

"
  • Maat: L3
  • Afmetingen: 135x255 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 259 g
  • Gebruik: grind
  • Fibra-Tek hoes: technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.
"

Omschrijving

De Selle Italia Novus Boost Gravel Heritage Superflow L3 Zadel in de kleur bruin is een uitstekende keuze voor fietsers die graag op grindwegen rijden. Dit zadel heeft een L3-maat en meet 135x255 mm, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan fietsers. De zadelrails zijn standaard 7 x 7 mm, wat betekent dat het zadel op de meeste fietsen past.

Met een gewicht van slechts 259 g is dit zadel licht en gemakkelijk te hanteren. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een Fibra-Tek hoes, die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige rit, zelfs op ruw terrein.

Als je op zoek bent naar een zadel dat geschikt is voor grindwegen en dat comfortabel en duurzaam is, dan is de Selle Italia Novus Boost Gravel Heritage Superflow L3 Zadel een uitstekende keuze. Het is een geweldige investering voor elke fietser die graag op grindwegen rijdt en op zoek is naar een zadel dat lang meegaat.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Novus Boost Gravel Heritage Superflow L3 Zadel - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Novus Boost Gravel Heritage Superflow L3 Zadel - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten