Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

  • Afgedichte lagers.
  • 68mm shell.
  • BC 1.37" x 24T
  • Maat: 68x107mm.
  • Gewicht: 255gr.

Omschrijving

De Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket is een hoogwaardig onderdeel voor fietsaandrijvingen van topkwaliteit. Het brede scala aan functies die hierin zijn opgenomen, bieden fietsers de steun die ze nodig hebben om soepel te fietsen. Dit onderdeel heeft afgedichte lagers die de perfecte bescherming bieden voor de as en andere delen van de aandrijving. Het biedt de juiste stabiliteit en stevigheid voor een stressvrije rit.

Deze bottom bracket past op een 68mm shell en heeft een BC 1.37" x 24T schroefdraad, waardoor het eenvoudig is te monteren op je fiets. De maat is 68x107mm en het weegt slechts 255 gram, wat het een lichtgewicht en toch krachtig onderdeel maakt om aan je fiets toe te voegen.

Kortom, de Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket is een absolute must-have voor elke toegewijde fietser die op zoek is naar een soepele en betrouwbare fietservaring. Het biedt de perfecte combinatie van duurzaamheid, prestaties en gebruiksgemak, waardoor het een waardevolle investering is voor elke fietsliefhebber die zijn rijervaring naar een hoger niveau wil tillen.

Deze vierkant tapse bottom bracket met Engelse schroefdraad (BSA), een vervolging van de JIS standaard, en is 107 millimeters lang is, met afgedichte lagers, en de bracket en legering cups zijn gemaakt van staal. De bottom brackets met Engelse schroefdraad worden meestal gebruikt in moderne fietsen. Het is de juiste bottom bracket als voor het crankstel van je fiets een 107mm bottom bracket is aanbevolen om de kettinglijn goed te krijgen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Trapassen

Klanten die Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket kochten, kochten ook

Recent bekeken producten