Santafixie Raval Fixie Fiets - Hydrozoa 30mm

€ 499,00
1 Review
100% of 100

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Santafixie Raval Fixie Fiets - Hydrozoa 30mm

Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Aluminium frame en voorvork Aluminium frame en voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen

Specificaties Santafixie Raval Fixie Fiets - Hydrozoa 30mm

 • Frame en voorvork: Aluminium 6061.
 • Crankset: 44 tanden en 165 mm.
 • Pedalen: BMX FK-platform.
 • Freewheel en tandwiel: Een kant 16T fixed gear, Andere kant 16T freewheel.
 • Naaf: Verzegeld met Flip/flop 16T.
 • Wielen: Santafixie. 30mm profiel.
 • Banden: Chaoyang Mini Shark 700C*25C Anti-lekke.
 • Stuur: Riser, Bullhorn, Drop bar of Straight.
 • Stuurpen: aluminium 31,8 mm.
 • Remmen: Radius Caliper Dual Pivot (voor en achter remmen inclusief).
 • Zadel: San Marco Monza.
 • Zadel pen: 27,2 mm.
 • Bottom bracket: Verzegeld. 107mm.
 • Gewicht:9,5kg (52cm).
Download de montagehandleiding Download de montagehandleiding

Omschrijving

De Santafixie Raval Fixie Fiets Hydrozoa 30mm is perfect voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige, maar toch stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik en recreatie. Met een robuust aluminium 6061 frame en voorvork is deze fiets duurzaam en stabiel. Bovendien zorgt de verzegelde naaf met een flip/flop optie voor zowel een vaste versnelling als een vrijloop.

Dankzij de verschillende sturen, riser, bullhorn, drop bar of straight, kan iedere fietser zijn eigen gewenste rijpositie creëren. De BMX FK-platform pedalen bieden voldoende grip tijdens het fietsen en de Radius Caliper Dual Pivot remmen zijn effectief om snelheid te verminderen en te stoppen. Het zadel is voorzien van een zachte en comfortabele Sntfx x Essax Adrenaline RMX zitting, die je een weergaloos rijcomfort garandeert.

Houd er rekening mee dat de fiets wordt geleverd met Chaoyang Mini Shark 700C * 25C Anti-lek banden. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over lekke banden tijdens het fietsen. Kortom, de Santafixie Raval Fixie Fiets Hydrozoa 30mm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve fiets voor dagelijks gebruik en recreatie!

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Montage

Deze fiets wordt geleverd in een goed beschermde doos en voor 80% gemonteerd. Het meest lastige is al gemonteerd vanuit de fabriek en de rest is vrij gemakkelijk te doen. Je moet het voorwiel, de pedalen, het zadel plaatsen en het stuur installeren.

Hieronder hebben wij een video waarin een van onze monteurs in een paar eenvoudige stappen uitlegt hoe je deze correct kan monteren. Als je niet zeker bent dat je de fiets goed kunt monteren, raden we aan de fiets naar een fietsenwinkel/werkplaats in jouw buurt te brengen zodat een specialist de fiets kan afmonteren.

Zie onze garantievoorwaarden

Reviews Santafixie Raval Fixie Fiets - Hydrozoa 30mm

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Diana Maroto

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  de mooiste fiets

  Ik werd verliefd op deze kleur, maar ik had al een oude fiets die ik op straat liet staan, totdat hij werd gestolen. Het perfecte excuus... hahaha ik zal deze naar huis uploaden, dat klopt.

Andere producten van Fixie fietsen

Klanten die Santafixie Raval Fixie Fiets - Hydrozoa 30mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten