Santafixie Raval Fixie Fiets - Matte Black 40mm 3 Speeds

€ 629,00
1 Review
100% of 100

Ook verkrijgbaar in deze kleuren

6-7 Werkdagen

Kenmerken Santafixie Raval Fixie Fiets - Matte Black 40mm 3 Speeds

Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Voorrem inbegrepen Voorrem inbegrepen
Aluminium frame en voorvork Aluminium frame en voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen

Specificaties Santafixie Raval Fixie Fiets - Matte Black 40mm 3 Speeds

 • Frame en voorvork: Aluminium 6061.
 • Crankset: 44 tanden en 165 mm.
 • Pedalen: BMX FK-platform.
 • Tandwiel: 22T.
 • Achter naaf: SHIMANO NEXUS SG-3C41 met 3 versnellingen en een terugtraprem.
 • Schakelhendel: SHIMANO NEXUS SL-3S41E 3-speed REVOSHIFT inbegrepen
 • Velgen: 40mm profiel.
 • Banden: Chaoyang Mini Shark 700C*25C Anti-lekke.
 • Stuur: Riser.
 • Stuurpen: aluminium 31,8 mm.
 • Achterem: Achternaaf voor terugtraprem.
 • Zadel: Sntfx x Essax Adrenaline RMX.
 • Zadel pen: 27,2 mm.
 • Bottom bracket: Verzegeld. 107mm.
 • Gewicht: 11,5kg (52cm).

Downloads:

Omschrijving

Dezelfde frameset, dezelfde componenten, dezelfde kenmerken maar een nieuw ontwerp. We hebben het Raval-frame vernieuwd, zodat dit de beste stadsfiets blijft.

Nu ons eigen merk van fietsen en frames is een combinatie van onze ervaring, uw feedback en onze wil om steden te blijven verkennen. Hier heb je ons eerste model – Raval. Het is de wijk waarin alles is begonnen, waar we lang hebben gebrainstormd en omdat het een bepalend onderdeel is van de cultuur, de schatten en de vorm van onze favoriete stad – Barcelona.

Het Santafixie Raval Terugtrapem en 2 versnellingen Fiets - Matte Black 30mm is erg licht en weegt slechts 11,5 kg. Het frame en de vork zijn gemaakt van 6061 aluminium, een taaie en sterke variëteit. We stellen voor om 44t kettingblad en 18t tandwiel te gebruiken, zodat de fiets gemakkelijk en snel kan worden verplaatst. 

Dit model is gemonteerd met Santafixie-velgen en SHIMANO NEXUS SG-3C41-naaf met 22T-tandwiel dat opvalt door zijn lichtheid en goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit wiel heeft een naaf met terugtraprem en drie versnellingen waardoor je rustiger klimt. De versnellingen worden gewijzigd door aan de meegeleverde schakelhendel te draaien. De terugtraprem worden geactiveerd door te trappen. De bediening is eenvoudig: als je een beetje achteruit trapt, schakel je van versnelling, maar als je iets meer achteruit trapt, wordt de terugtraprem geactiveerd en rem je de fiets.

Versnellingswisseling wordt geconfigureerd en aangepast door onze monteurs.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Andere producten van Stadsfietsen

Klanten die Santafixie Raval Fixie Fiets - Matte Black 40mm 3 Speeds kochten, kochten ook

Recent bekeken producten