Rotor Kettingbladbouten Set Road

€ 19,99 € 16,99

Bespaar 15% (-€ 3,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Rotor Kettingbladbouten Set Road

  • Lichtgewicht kettingbladbouten set.
  • Gemaakt van 7075 T6 aluminium.
  • Deze kettingbladbouten zijn aanbevolen voor Rotor Cranksets 3D24 165mm - 110 BCD, 3D+ 165mm - 110 BCD en 3D24 170mm - 110 BCDte koppelen met een Rotor kettingblad.
  • Deze set bevat 5 paar mannelijke/vrouwelijke (M8) bouten.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Rotor Kettingbladbouten Set Road is een lichtgewicht set van kettingbladbouten die gemaakt zijn van hoogwaardig 7075 T6 aluminium. Deze bouten zijn speciaal aanbevolen voor Rotor Cranksets 3D24 165mm 110 BCD, 3D+ 165mm 110 BCD en 3D24 170mm 110 BCD en kunnen worden gekoppeld met een Rotor kettingblad.

De set bevat 5 paar mannelijke/vrouwelijke (M8) bouten die zorgen voor een stevige en veilige bevestiging van het kettingblad op de crankset. De zwarte kleur van de bouten geeft een strakke en moderne uitstraling aan je fiets.

Met deze Rotor Kettingbladbouten Set Road ben je verzekerd van een betrouwbare en duurzame bevestiging van je kettingblad, waardoor je met volle teugen kunt genieten van je fietstochten.

Over Rotor

Roter Component Technologies was opgericht in de school van vliegtuigbouw in Madrid in 1995. De oprichters besloten een bedrijf op te richten om de productontwikkeling te voltooien. De eerste versie van het ROTOR systeem was beschikbaar 1998, geproduceerd door de Spaanse producent van high end onderdelen.

In 2001 introduceerde zij de RCK, zodat alle fietsers konden profiteren uit de voordelen die het ROTOR syteem met zich mee bracht bij het gebruik van een traditioneel fietsframe. In 2015 maakte het bedrijf een grootte stap door ovaalvormige kettingbladen te introduceren.

Het doel van het bedrijf is het bieden van oplossingen voor fietsers en het verbeteren van de prestatie van fietsen met behulp van high-tech technologie. De fietsers ondervinden problemen en bieden daarvoor innovatieve oplossingen. Dit is herhaaldelijk gedemonstreed met technologiën zoals ALMA (Appropiate Lightweight Material Aplication) en de CCC (Closed Clamp Concept) technologie.

Professionele fietsers, wereld kampioenen, fiets teams van de UCI en fiets enthousiastelingen gebruiken de ROTOR producten voor wedstrijden en trainingen. De evolutie van de producten komt uit de informatie verstrekt door fietsers zelf.

Reviews Rotor Kettingbladbouten Set Road

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Kettingbladen

Klanten die Rotor Kettingbladbouten Set Road kochten, kochten ook

Recent bekeken producten