Restrap Race Dry Tas 7L - Zwart

€ 23,99 € 17,99

Bespaar 25% (-€ 6,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap Race Dry Tas 7L - Zwart

  • 100% waterdicht
  • Gemaakt van nylon
  • Reflecterende details
  • Gewicht: 58g

Omschrijving

De Restrap Race Dry 7L Zwart is de perfecte aanvulling voor fietsers die op zoek zijn naar een robuuste en duurzame opslagoplossing. Deze tas is ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan, dankzij de 100% waterdichte constructie en het hoogwaardige nylon materiaal.

Met een capaciteit van 7 liter is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor je fietsavonturen. Bovendien heeft het reflecterende details om je zichtbaarheid bij weinig licht te vergroten.

De Restrap Race Dry 7L Zwart is extreem licht, met een gewicht van slechts 58 gram, waardoor het een ideale keuze is voor fietsers die het gewicht van hun uitrusting willen minimaliseren. Met zijn elegante en functionele ontwerp is deze tas een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar een hoogwaardige en waterbestendige opslagoplossing.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Race Dry Tas 7L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Restrap Race Dry Tas 7L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten