Restrap Pannier Fietstas 13L - Groen

€ 107,99 € 79,99

Bespaar 26% (-€ 28,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap Pannier Fietstas 13L - Groen

  • Bagagedragertas voor en achter
  • Gespen aan de zijkant
  • Verstelbaar op rails van 10mm tot 16mm
  • Reflecterende details
  • 100% waterdicht
  • Gewicht: 710g
  • Capaciteit: 13 L

Omschrijving

De Restrap Pannier 13L Groen is een voor- en achterdrager tas die perfect past op rails van 10mm tot 16mm. Met een capaciteit van 13 liter is deze tas perfect om alles mee te nemen wat je nodig hebt tijdens je fietstochten. Bovendien heeft het zijdelingse ontgrendelingsgespen waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Deze tas is ontworpen om 100% waterdicht te zijn, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien heeft het reflecterende details die je zichtbaar houden bij weinig licht, wat je veiligheid op de weg vergroot.

Met een gewicht van slechts 710 gram is deze tas licht en gemakkelijk te dragen. Bovendien maakt het elegante en moderne ontwerp het een perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar een praktische en stijlvolle oplossing voor hun fietstochten.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame tas voor je fietstochten, is De Restrap Pannier 13L Groen een uitstekende keuze. Met zijn capaciteit van 13 liter, waterdichte ontwerp en reflecterende details is deze tas de perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar een praktische en stijlvolle oplossing voor hun opslagbehoeften tijdens het fietsen.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Pannier Fietstas 13L - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Enkele Fietstassen

Klanten die Restrap Pannier Fietstas 13L - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten