Stickerkit Race

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Stickerkit Race

  • Fix Your Bike is een grafische stickerkit ontworpen om je fiets te customizen. Met diverse grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd wel iets wat bij jouw stijl past.
  • Elke kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.
  • Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen.
  • Om meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.
  • Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië.

Omschrijving

De Stickerkit Race is een geweldige manier om je fiets te personaliseren. Met deze grafische stickerkit kun je kiezen uit verschillende patronen die bij jouw stijl passen.

De kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs die zijn geprint op een speciale plymeric film. Dit materiaal is bestendig tegen water, uv-straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.

Met de eenvoudige instructies van Tagmi kun je de grafische sticker gemakkelijk aanbrengen met alleen een liniaal en mes. En als je de fiets weer in zijn originele staat wilt terugbrengen, kun je de sticker eenvoudig verwijderen met behulp van een föhn zonder dat er resten achterblijven.

De Stickerkit Race is gemaakt in Italië en elk seizoen zal de collectie worden vervangen door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Kies nu jouw favoriete ontwerp en geef je fiets een unieke uitstraling!

Reviews Stickerkit Race

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stickerkit Race kochten, kochten ook

Recent bekeken producten