Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Blauw

48-72hrs

Specificaties Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Blauw

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4.
  • Breedte: 520mm.
  • Hoogte: 50mm.

Omschrijving

De Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Blauw is een stuur dat gemaakt is van Alloy 6061. Dit materiaal is licht van gewicht en sterk, waardoor het stuur geschikt is voor intensief gebruik tijdens het fietsen. Het stuur heeft een diameter van 25.4 mm en is geschikt voor verschillende soorten stuurpennen.

Met een breedte van 520mm biedt dit stuur voldoende ruimte om comfortabel te kunnen fietsen. De hoogte van het stuur is 50mm, wat zorgt voor een comfortabele en ergonomische houding tijdens het fietsen. Het blauwe design van het stuur geeft het een opvallende en moderne uitstraling.

De Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Blauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur dat zowel comfortabel als sterk is. Het stuur is geschikt voor verschillende soorten fietsen en biedt voldoende ruimte om comfortabel te kunnen fietsen. Het blauwe design geeft het stuur een moderne uitstraling en maakt het een opvallende toevoeging aan elke fiets.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten