Pelago Bagagedrager Voorkant Medium - Zwart

€ 119,00
5-6 Werkdagen

Specificaties Pelago Bagagedrager Voorkant Medium - Zwart

  • Maximum aangeraden gewicht van 15 kg.
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Monteerbaar op drop-outs vooraan en zijdelings met of zonder uitsparingen.
  • Inclusief montageonderdelen en instructies.
  • Mogelijkheid om bagagetassen te monteren op de horizontale staven.
  • Inclusief lichtadaptor.
  • Afmetingen: 290mm x 220mm.
  • Gewicht: 1 Kg.

Omschrijving

De Pelago voordrager in zwarte kleur in maat M is een ideaal accessoire om op uw fiets te installeren en om de aankoop, uw persoonlijke bezittingen of andere dingen die u ervan weerhielden om op een fiets en ze tegelijkertijd te kunnen vervoeren. Hij meet 290x220 mm en is gemaakt van roestvrij staal, een robuust en sterk materiaal dat perfect lasten van tot 15 kg ondersteunt. Het is gemakkelijk bestand tegen de verschillende weersomstandigheden.

Als u een groter aantal voorwerpen moet vervoeren en het rek is niet genoeg, gebeurt er niets, dit rek biedt u de mogelijkheid om twee fietstassen te installeren op de zijstangen.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Reviews Pelago Bagagedrager Voorkant Medium - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voordragers

Klanten die Pelago Bagagedrager Voorkant Medium - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten