Passport Hostess Dames Zadel - Zwart

€ 39,99 € 29,99

Bespaar 25% (-€ 10,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Passport Hostess Dames Zadel - Zwart

      
  • Anatomische middensnede voor drukontlasting
  • Schuimvulling met dubbele dichtheid
  • Waterdichte PVC-hoes
  • Lichte en resistente Cr-Mo-rails
  • Afmetingen: 255 x 175 x 88 mm

Omschrijving

Het damesspecifieke Passport Hostess-zadel is ontworpen voor sportieve prestaties en veel comfort over lange afstanden. De anatomische middensnit en de schuimbodem met dubbele dichtheid voorkomen druk op het perineale gebied en bieden een hoog niveau van comfort tijdens zeer lange reizen.

Over Passport

Passport Lanceerde zijn eerste product in 2006. Sindsdien heeft het merk veel nieuwe fietsproducten en accessoires op de markt gebracht. De catalogus is uitgebreid en omvat nu een breed scala aan producten. Het merk maakt professionele producten van materialen van de hoogste kwaliteit..

Iedereen in het Passport team is een fietsliefhebber en betrokken bij de ontwikkeling van de producten; van het initiële ontwerp tot het rigoureuze testen van de producten in alle weersomstandigheden. Het team besteedt veel tijd op hun hoofdkantoor in Ely, Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk en onderzoekt daar elk detail, zodat ze de kwaliteit van hun producten kunnen garanderen. Het doel is om geweldige accessoires van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

Reviews Passport Hostess Dames Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Passport Hostess Dames Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten