Park Tool Bottom Bracket Verwijderaar BBT-5/FR11

€ 12,95 € 8,99

Bespaar 31% (-€ 3,96)

48-72hrs

Specificaties Park Tool Bottom Bracket Verwijderaar BBT-5/FR11

  • Hoge kwaliteit en kleine omvang.
  • Hitte behandeld legerings gereedschapstaal.
  • De buitendiameter is 22,8 mm en heeft 12 splines.
  • Past op alle Campagnolo® Cassette lockrings.
  • Geschikt voor het installeren en verwijderen van Campagnolo® Record ™, Chorus ™, Centaur ™ en Athena ™, MICHE bottom brackets.

Omschrijving

De Park Tool BBT-5 / FR-11 trapastrekker heeft een uitstekende afwerking en is zeer resistent dankzij het gesmeed staal materiaal. Het is een essentieel hulpmiddel voor het correct installeren en verwijderen van de trapas van uw fiets, daarnaast kunt u het ook gebruiken voor tandwielen met schroefdraad. De extractor heeft in totaal 12 tanden en een buitendiameter van 22,8 mm. Het is belangrijk dat u rekening houdt met de afmetingen, zodat deze compatibel is met de trapas van uw fiets.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Park Tool Bottom Bracket Verwijderaar BBT-5/FR11

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsgereedschap

Klanten die Park Tool Bottom Bracket Verwijderaar BBT-5/FR11 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten