Pacific and Co Ride In Peace Sokken - wit

48-72hrs

Specificaties Pacific and Co Ride In Peace Sokken - wit

  • Airflow Technology mesh ontworpen voor een maximale ventilatie.
  • Been + welt hoogte van bijna 16,5 cm
  • Dikke bovenmanchet voor stabiliteit
  • Airchband-ondersteuning biedt middenvoetstabiliteit voor een betere pasvorm. Voorkomt glijdende bewegingen tijdens activiteit. Gelegen in de voetboog, zorgt het ook voor veneuze terugkeer en herstel.
  • Maten: S-M (37-41), L-XL (42-46).

Omschrijving

De Pacific and Co Ride In Peace Sokken in de kleur wit zijn perfect voor de fanatieke fietser. De sokken zijn ontworpen met Airflow Technology mesh voor maximale ventilatie tijdens het fietsen. Zo blijven je voeten lekker koel en droog, zelfs tijdens intensieve ritten.

Met een lengte van ongeveer 16,5 cm bieden de sokken voldoende bescherming en steun aan het been en de enkel. De dikke bovenmanchet zorgt bovendien voor extra stabiliteit, zodat je sokken tijdens het fietsen niet afzakken.

De sokken zijn verkrijgbaar in twee maten: S-M (37-41) en L-XL (42-46). Daarnaast beschikt de Pacific and Co Ride In Peace Sokken over de zogenaamde Airchband Support, een extra versterking rondom de middenvoet. Dit biedt niet alleen extra stabiliteit voor een betere pasvorm, maar stimuleert ook de bloedcirculatie voor een sneller herstel.

Over Pacific and Co

Pacific & Co werd geboren in Barcelona op een rustige avond op een terras, met als doel een kans te geven aan een soms nogal vergeten kledingsstuk: sokken. De idee is om deze te transformeren in een canvas waarop creativiteit en inspiratie kunnen botvieren.Design sokken geïnspireerd op de natuur en de laatste trends. Geproduceerd in Spanje onder supervisie van textielexperts, zijn Pacifico sokken een garantie voor comfort en kwaliteit.

Ontworpen in Barcelona, wereldwijd gedragen. Pacific & Co ondersteunt atleten van de stad, artiesten en gelijkgezinden. Onze idealen zijn: zelf-expressie, vrijheid van individueel denken, passie en hard werk.

Reviews Pacific and Co Ride In Peace Sokken - wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pacific and Co Ride In Peace Sokken - wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten