Overade Plixi opvouwbare Helm - Zwart

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Overade Plixi opvouwbare Helm - Zwart

 • Opgevouwen volume: gedeeld door 3.
 • Gecertificeerd met EN1078 Europese standaard.
 • Kan gebruikt worden voor eigenlijk elke outdoor sport zoals skateboarden, rolschaatsen en fietsen.
 • Vastmaak systeem: aanpasbare straps en kinstrap cover.
 • Ventilatie: 14 gaten.
 • Maat S/M (54/58 cm).
 • Maat L/XL (59-62 cm).
 • Maat wanneer opgevouwen: 21 x 11 x 16 c.
 • Gewicht: 490 g.
 • Buitenkant: ABS - Binnenkant: uitzetbaar polystyrene.
 • Extra pads zijn bijgevoegd als je op zoek bent naar meer comfort.

Omschrijving

Overade Plixi opvouwbare helm is een innovatieve en praktische oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar een helm die gemakkelijk op te bergen is. Het opgevouwen volume van deze helm is gedeeld door 3, waardoor hij gemakkelijk in een tas of rugzak past.

De helm is gecertificeerd volgens de EN1078 Europese standaard en kan worden gebruikt voor verschillende outdoor sporten, zoals skateboarden, rolschaatsen en natuurlijk fietsen. Het vastmaaksysteem is voorzien van aanpasbare straps en een kinstrap cover, zodat de helm perfect op maat kan worden gemaakt.

De ventilatie van de helm is uitstekend dankzij de 14 gaten die zijn aangebracht. De helm is verkrijgbaar in twee maten: S/M (54/58 cm) en L/XL (59-62 cm). Wanneer de helm is opgevouwen, heeft hij een afmeting van 21 x 11 x 16 cm en weegt hij slechts 490 g.

De buitenkant van de helm is gemaakt van ABS en de binnenkant is voorzien van uitzetbaar polystyreen. Extra pads zijn bijgevoegd voor meer comfort. Kortom, de Overade Plixi opvouwbare helm is een handige en veilige keuze voor elke fietser die op zoek is naar een helm die gemakkelijk op te bergen is.

Over Overade

Overade is opgericht door Philippe Arrouart. Deze van oorsprong ingenieur, zijn eerste professionele ervaringen zijn in de wereld van de auto´s, bedacht het geweldige idee van helmen die je kunt opvouwen. Behalve de verbeelding hoe je dingen kunt vouwen, geniet Philipe van fietsritjes (waarbij hij is uitgerust met natuurlijk een Overade helm!) waar hij verder droomt over andere applicaties.

Naast Philipe maakt ook Clément Cailleau deel uit van Overade. Met een diploma in handel, heeft hij veel gereisd tijdens zijn eerste professionele werk. Clément wil dit graag blijven doen, alleen nu samen met veel opvouwbare helmen om dit geweldige idee te verspreiden. En aangezien ze minder ruimte innemen kan ´ie meer meenemen!

Reviews Overade Plixi opvouwbare Helm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshelmen

Klanten die Overade Plixi opvouwbare Helm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten