Miche Supertype Zadelpen - Goud

€ 74,95 € 54,95

Bespaar 27% (-€ 20,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Supertype Zadelpen - Goud

  • Materiaal: Alloy 6062, CNC afgewerkt, gepolijst en vervolgens anonised.
  • Aerodynamisch design.
  • Buiten diameter: 27.2mm.
  • Lengte: 220mm.
  • Kleur: Goud.
  • Lockring bout voor meer veiligheid.
  • Twee delig zadel clamp design.
  • Conexion systeem tussen de twee delen van de Zadelpen.

Omschrijving

De Miche Supertype Zadelpen is een hoogwaardig product dat is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame zadelpen. Deze zadelpen is gemaakt van Alloy 6062, dat CNC afgewerkt, gepolijst en vervolgens geanodiseerd is om een ​​mooie gouden kleur te krijgen. Het aerodynamische ontwerp van de zadelpen zorgt voor minder luchtweerstand en een betere prestatie tijdens het fietsen.

De buiten diameter van de zadelpen is 27.2mm en de lengte is 220mm, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste fietsen. De lockring bout zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat de zadelpen losraakt tijdens het fietsen. Het twee delig zadel clamp design maakt het gemakkelijk om het zadel te monteren en te demonteren. Het conexion systeem tussen de twee delen van de zadelpen zorgt voor een stevige en stabiele verbinding.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige zadelpen die betrouwbaar en duurzaam is, dan is de Miche Supertype Zadelpen de perfecte keuze voor jou. Met zijn gouden kleur en aerodynamische ontwerp zal deze zadelpen zeker de aandacht trekken van andere fietsers en je fiets een unieke uitstraling geven.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Supertype Zadelpen - Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpennen

Klanten die Miche Supertype Zadelpen - Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten