Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats - Free/Fixed

€ 180,00
4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats - Free/Fixed

  • Voor- en achtercarrosserie AL 6061 T6
  • Materiaal: staal
  • Wrijvingskegelverstelsysteem
  • Afgedichte lagers
  • Free/Fixed
  • Fixed 35x24 tpi-compatibiliteit
  • Vooras: 9mm
  • Achteras: 10mm
  • Perforatie: 36
  • Gewicht: 502g

Omschrijving

De Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats Free/Fixed is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame set naven voor hun fiets. De voor- en achtercarrosserie zijn gemaakt van AL 6061 T6, wat zorgt voor een stevige en stabiele constructie. Het materiaal van de naven zelf is staal, wat zorgt voor een goede balans tussen sterkte en gewicht.

Een ander voordeel van deze navenset is het wrijvingskegelverstelsysteem, dat zorgt voor een soepele en nauwkeurige afstelling van de lagers. De afgedichte lagers zorgen voor een goede bescherming tegen vuil en vocht, waardoor de levensduur van de naven wordt verlengd.

De Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats Free/Fixed is geschikt voor zowel free als fixed gebruik, en is compatibel met fixed 35x24 tpi. De vooras heeft een diameter van 9mm en de achteras heeft een diameter van 10mm. Met een perforatie van 36 is deze navenset geschikt voor de meeste fietsen.

Met een gewicht van slechts 502g is deze navenset ook nog eens licht van gewicht, wat zorgt voor een betere wendbaarheid en snelheid op de fiets. Kortom, de Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats Free/Fixed is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en duurzame naven voor hun fiets.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats - Free/Fixed

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Naafsets

Klanten die Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats - Free/Fixed kochten, kochten ook

Recent bekeken producten