Miche Presta Ventielverlenger 25mm - Rood

4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Presta Ventielverlenger 25mm - Rood

  • Materiaal: geanodiseerd aluminium
  • Bevat: 2 verlengers

Omschrijving

De Miche Presta Ventielverlenger 25mm - Rood is een handig accessoire voor fietsers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun ventielen te verlengen. Deze verlengers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat betekent dat ze duurzaam en lichtgewicht zijn. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een opvallende rode kleur, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in je gereedschapskist.

Deze set bevat twee verlengers, waardoor je beide wielen van je fiets kunt voorzien van een verlengstuk. Dit is vooral handig als je gebruik maakt van diepere velgen, waarbij het ventiel niet gemakkelijk bereikbaar is. Met deze verlengers kun je het ventiel gemakkelijk bereiken en de band oppompen zonder dat je je handen of gereedschap in rare bochten hoeft te wringen.

Al met al is de Miche Presta Ventielverlenger 25mm - Rood een handig en praktisch accessoire voor elke fietser die op zoek is naar een gemakkelijke manier om zijn ventielen te verlengen. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon af en toe een ritje maakt, deze verlengers zullen je zeker van dienst zijn.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Presta Ventielverlenger 25mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietswiel Accessoires

Klanten die Miche Presta Ventielverlenger 25mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten